Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2004 kj
479 kcal
Yağ
24,00g
Doymuş Yağ
10,000g
Trans Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
56,00g
Şeker
25,00g
Fiber
5,7g
Protein
7,90g
Sodyum
1mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 16 Eki 22 06:40 ÖÖ
%24
TGD*
(479 kal)
24% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%47)
 
Yağ (%46)
 
Protein (%7)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
479
Yağ
24g
Karb
56g
Prot
7,9g
100 g içinde 479 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %46 yağ, %47 karb, %7 prot.

Eti ile ilişkili Bisküvi:

Peptit Beurre Kremalı
Puf Pufi
Eti Burçak Tuzlu Bisküvi Zeytinli
Burçak Hindistan Cevizli, Portakallı
Burçak Çörekotlu
Burçak Şeker İlavesiz
  Daha Fazla Eti Bisküvi Ürünleri

Daha fazla Eti ürünleri:

Şeker İlavesiz Çok Tahıllı Bisküvi
Eti Pop Kek Frambuaz Soslu Beyaz Kaplamalı Kek
Crax Mevsim Yeşillikli ve Yoğurtlu
Tuzlu Çörek Otlu Bisküvi
  Bütün Eti ürünlerini göster

Başka türde Bisküvi :

Tam Buğday Bisküvi
Peynirli Bisküvi
Sade veya Ayran Bisküvisi
Sade veya Ayran Bisküvisi (Kuru Karışım, Hazırlanan)
Sade veya Ayran Bisküvi Hamuru (Düşük Yağ)
  Daha Fazla Bisküvi Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Migros Yağsız Süt
Pınar Süzme Yoğurt
Dost Yarım Yağlı Süt
Koop Yağsız Süt
Aro Light Süt
Sek Light Günlük Süt


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.