Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Eti

Etimek Klasik

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1636 kj
391 kcal
Yağ
4,60g
Doymuş Yağ
2,200g
Trans Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
74,00g
Şeker
7,20g
Fiber
5,0g
Protein
11,00g
Sodyum
1600mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 07 Şub 21 08:30 ÖÖ
%20
TGD*
(391 kal)
20% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%77)
 
Yağ (%11)
 
Protein (%12)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
391
Yağ
4,6g
Karb
74g
Prot
11g
100 g içinde 391 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %11 yağ, %78 karb, %12 prot.

Eti ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Fındıklı Krema Dolgulu
Alaska Frigo Bitter
Fırından Pasta
Petito Çubuk
Hoşbeş Elmalı ve Tarçınlı Kremalı Gofret
Browni Gold Mini
  Daha Fazla Eti Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Eti ürünleri:

Eti Pop Kek Frambuaz Soslu Beyaz Kaplamalı Kek
Crax Mevsim Yeşillikli ve Yoğurtlu
Popkek Popgpt
Canga Cookie Karamel
Canga White
  Bütün Eti ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Havaya Patlayan Patlamış Mısır
Patates Cipsi
Kraker
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Rioba Yer Fıstığı Ezmesi
Eti Form Mahlep Çiya Çörek Otu Kepekli Bisküvi
Metro Chef Siyah Kinoa
Eti Lifalif 4 Tahıl Ezmesi
Altınbaşak Tahıl Cipsi
Nestle Gold Kakaolu Tam Tahıllı Gevrek


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.