Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 kek
porsiyon başı
Enerji
146 kj
35 kcal
Yağ
0,25g
Doymuş Yağ
0,051g
Tekli Doymamış Yağ
0,093g
Çoklu Doymamış Yağ
0,089g
Karbonhidratlar
7,34g
Şeker
0,08g
Fiber
0,4g
Protein
0,74g
Sodyum
29mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
26mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%2
TGD*
(35 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%84)
 
Yağ (%7)
 
Protein (%9)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
35
Yağ
0,25g
Karb
7,34g
Prot
0,74g
Şişirilmiş Pirinç Keki (1 ) içinde 35 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %7 yağ, %85 karb, %9 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 küçük 8
1 kek 35
1 porsiyon (9 g) 35
100 g 387

İlişkili Pirinçli Kek türleri:

Kahverengi Pirinç Keki
Tahıllı Kahverengi Pirinç Keki
  Daha Fazla Pirinçli Kek Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Atıştırmalıklar türleri:

Havaya Patlayan Patlamış Mısır
Kraker
Patates Cipsi
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Kızarmış Pirinç
Pirinç Kağıdı
Yapışkan Pirinç
Etsiz Kızarmış Pirinç
Pirinç Unu
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Tam Yağlı Örgü Peyniri
Peysan Çikolatalı Taze Peynir
Milkten Yarım Yağlı Üçgen Peynir
Burger King 4'Li Çıtır Peynir
Lavache Quirit Sürülebilir Lor Peyniri
Metro Chef Mascarpone


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.