Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Karnabahar Kısırı

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
271 kj
65 kcal
Yağ
4,43g
Doymuş Yağ
0,628g
Tekli Doymamış Yağ
3,166g
Çoklu Doymamış Yağ
0,547g
Karbonhidratlar
5,81g
Şeker
2,59g
Fiber
2,3g
Protein
1,84g
Sodyum
273mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
296mg
Son Güncelleştirme: 13 May 20 12:48 ÖÖ
%3
TGD*
(65 kal)
3% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%33)
 
Yağ (%57)
 
Protein (%10)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
65
Yağ
4,43g
Karb
5,81g
Prot
1,84g
Karnabahar Kısırı (100 g) içinde 65 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %57 yağ, %33 karb, %10 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 65
1 porsiyon (110 g) 71
1 kase 142

İlişkili Karnabahar türleri:

Pişmiş Karnabahar (Taze Olandan)
Pişmiş Karnabahar (Taze Olandan, Pişirilirken Yağ Eklenmemiş)
Karnabahar
Karnabahar (Dondurulmuş)
Pişmiş Karnabahar (Donmuş Olandan, Pişirilirken Yağ Eklenmemiş)
Pişmiş Karnabahar (Pişirilirken Yağ Eklenmemiş)
  Daha Fazla Karnabahar Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Karnabahar Kısırı için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Kısır
Karnabahar Graten
Migros Karnabahar
Superfresh Karnabahar
Knorr Pancar Kıtırı
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Kent Pancake & Waffle Syrup
Rioba Çikolata Aromalı Şurup
Kent Çikolatalı Topping Sos


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.