Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Harras

Hindistan Cevizi Kaplı Hurma Topu

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1368 kj
327 kcal
Yağ
9,60g
Doymuş Yağ
2,400g
Karbonhidratlar
61,00g
Şeker
48,00g
Fiber
15,0g
Protein
5,40g
Sodyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 09 Oca 24 01:14 ÖS
%16
TGD*
(327 kal)
16% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%69)
 
Yağ (%25)
 
Protein (%6)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
327
Yağ
9,6g
Karb
61g
Prot
5,4g
100 g içinde 327 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %25 yağ, %69 karb, %6 prot.

Harras ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Vişneli Çikolatalı Kurabiye
Kakaolu Fındık Ezmesi
Kurutulmuş Meyveli Sütlü Çikolata
Kaşarlı Pide
Sade Kefir
Hurma Topu Antep Fıstığı Kaplamalı
  Daha Fazla Harras Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Harras ürünleri:

Patatesli Hingel
Kakaolu Süt
Lahana Turşusu
Süzme Peynir Form
Çilek & Elma Meyve Pestili
  Bütün Harras ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Havaya Patlayan Patlamış Mısır
Patates Cipsi
Kraker
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Fellas Vegan Protein Bar Cacao & Peanut
Nut Master %95 Yer Fıstığı Ezmesi
Kahve Dünyası Yer Fıstığı Ezmesi
Şimşek Roxy Peanut
MAKBUL Tatlı Susamlı Cips
Peyman Nutzz Pop Corn Yer Fıstıklı Bademli


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.