Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1385 kj
331 kcal
Yağ
27,00g
Doymuş Yağ
18,000g
Karbonhidratlar
2,00g
Şeker
0,00g
Protein
20,00g
Sodyum
2000mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 24 Eyl 23 11:17 ÖS
%17
TGD*
(331 kal)
17% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%3)
 
Yağ (%73)
 
Protein (%24)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
331
Yağ
27g
Karb
2g
Prot
20g
100 g içinde 331 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %73 yağ, %2 karb, %24 prot.

Köfteci Yusuf ile ilişkili Burger:

Burger Y

Daha fazla Köfteci Yusuf ürünleri:

Tiramisu
Dana Sosis
Piliç İncik
Relish Sos
İlikli Kemik Suyu
  Bütün Köfteci Yusuf ürünlerini göster

Başka türde Çedar Peyniri :

Yağı Olmayan veya Yağsız Amerikan veya Çedar Tipi İşlenmiş Peynir
Çedar Peyniri
Çedar veya Amerikan Peyniri (Yağı Azaltılmış, Pastörize)
Meksika Karışımı Peynir
  Daha Fazla Çedar Peyniri Beslenme Değerleri Görüntüle

Başka türde Burger :

Vejetaryen Burger
Sebzeli ve Çeşnili Büyük Hamburger
  Daha Fazla Burger Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Heynut Hindistan Cevizli Fıstık Ezmesi
Grizzone Fıstık Ezmesi
Marmotini Organik Çiçek Ballı Yer Fıstığı Ezmesi
Harras Yer Fıstığı Ezmesi Şeker İlavesiz
Migros Şekersiz Fıstık Ezmesi
Carrefour Yer Fıstığı Ezmesi %93


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.