Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Knorr

Yuvalama Çorbası

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 ml
porsiyon başı
Enerji
167 kj
40 kcal
Yağ
1,20g
Doymuş Yağ
0,400g
Karbonhidratlar
6,00g
Şeker
0,50g
Fiber
0,3g
Protein
1,20g
Sodyum
330mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 14 Eki 15 05:08 ÖÖ
%2
TGD*
(40 kal)
2% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%61)
 
Yağ (%27)
 
Protein (%12)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
40
Yağ
1,2g
Karb
6g
Prot
1,2g
100 ml içinde 40 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %27 yağ, %61 karb, %12 prot.

Knorr ile ilişkili Çorbalar:

Dövme Buğdaylı Domates Çorbası
Maş Fasulyeli Tutmaç Çorbası
Erişteli Tarhana Çorbası
Zencefilli Zerdeçallı Domates Çorbası
Şehriyeli Tavuklu Domates Çorbası
Zerdeçallı Tahıllı Yoğurt Çorbası
  Daha Fazla Knorr Çorbalar Ürünleri

Daha fazla Knorr ürünleri:

Etsiz Çiğ Köfte
Mercimek Köftesi
Şehriyeli Tavuk Çorbası
Napoliten Makarna Sosu
Şinitzel Pane Harcı
  Bütün Knorr ürünlerini göster

Başka türde Çorbalar :

Sebze Çorbası (Konservelenmiş, Konsatre)
Tavuk Çorbası
Domates Çorbası
  Daha Fazla Çorbalar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 ml
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Aro Yer Fıstığı Ezmesi
Harras Kızartılmış Tuzlu Yer Fıstığı
Heynut Fıstıklı Hurma Topları
MAKBUL Toppy Fıstık
Fellas Vegan Protein Bar
Fiskobirlik Fiskat Yer Fıstıklı Bar


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.