Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Performans

Yüksek Proteinli Bardak Puding

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1531 kj
366 kcal
Yağ
1,90g
Doymuş Yağ
1,200g
Karbonhidratlar
61,10g
Şeker
19,10g
Fiber
4,0g
Protein
24,00g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 09 May 23 01:39 ÖS
%18
TGD*
(366 kal)
18% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%68)
 
Yağ (%5)
 
Protein (%27)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
366
Yağ
1,9g
Karb
61,1g
Prot
24g
100 g içinde 366 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %5 yağ, %68 karb, %27 prot.

Performans ile ilişkili Atıştırmalıklar:

Çilekli Puding
Nohut Cipsi
Protein Topları
Fındık Dolgulu Hurma Topu
Kids Bar Muz Kakao
Çikolatalı Fıstık Ezmesi
  Daha Fazla Performans Atıştırmalıklar Ürünleri

Daha fazla Performans ürünleri:

Hindi Füme
Yüksek Proteinli Erişte
Erişte
Yüksek Proteinli Soğuk Kahve
Fırınlanmış Yer Fıstığı
  Bütün Performans ürünlerini göster

Başka türde Atıştırmalıklar :

Kraker
Patates Cipsi
Havaya Patlayan Patlamış Mısır
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Patiswiss Bitter Çikolatalı Portakal Dilimi
Ülker Yupo Kola
Bim Orvega Şekersiz Bitter Çikolata Kaplı Bademli ve Portakallı Bar
Magnum Euphoria
Harras Soğuk Baklava
Patiswiss Antep Fıstıklı Baklava Hurma Topları


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.