Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
2803 kj
670 kcal
Yağ
61,00g
Doymuş Yağ
6,000g
Karbonhidratlar
10,00g
Şeker
4,00g
Fiber
12,0g
Protein
14,00g
Sodyum
30mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 26 Ağu 21 08:21 ÖÖ
%34
TGD*
(670 kal)
34% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%6)
 
Yağ (%85)
 
Protein (%9)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
670
Yağ
61g
Karb
10g
Prot
14g
100 g içinde 670 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %85 yağ, %6 karb, %9 prot.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile ilişkili Fındık:

Kakaolu Fındık Kreması
Kuş Sütü Fındık Kreması
Sütlü Fındık Kreması
Kavrulmuş Tuzlu Fındık
Fındık
Çiğ Fındık
  Daha Fazla Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Fındık Ürünleri

Daha fazla Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ürünleri:

Karadutlu Limonata
Çiğ Kabak Çekirdeği
Bitter Çikolata
Çikolatalı Süt
Yarım Yağlı Tost Peyniri
  Bütün Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ürünlerini göster

Başka türde Fındık :

Ceviz
Pekan Fındığı
Karışık Kuruyemiş
Badem
Yer Fıstığı
Kaşu Fıstığı
  Daha Fazla Fındık Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Superfresh Tereyağlı Kruvasan
Pınar Milföy Hamuru
Dr. Oetker Wolke Limonlu
Superfresh Tereyağlı Milföy Hamuru
Lezzethane Tahinli Susamlı Kurabiye
Starbucks Çikolatalı Kruvasan


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.