Best86 Günlüğü, 24 Haz 18

5. Gün akşam yemeği yıllar sonra burası sayesinde ilk kez istikrarlı bir şekilde diyeti sürdürebildim çok teşekkürler. 2017 Aralık’ta ilk kez FatSecret a katılmıştım ancak her başladığım da ya kaçamaklar yaptım ya da (devamı yorumda)

1286 kcal Yağ: 66,05g | Prot: 79,25g | Karb: 100,36g.   Kahvaltı: Pişmiş Olgun Soğan, Krema Yerine Geçen (Toz), Nescafe Sade, Omlet Yumurta veya Karışık Yumurta, Mantar Sote, Kavrulmuş Patates, Pişmiş Kuşkonmaz (Taze Olandan), Salatalık (Soyulmuş). Öğle Yemeği: Çilek, Kırmızı Vişne, Badem, Muz, Çörekotu, Ala Çiftçi Chia Tohumu, Tam Yağlı Süt. Akşam Yemeği: Fırında Tavuk, Nane, Bal, Zencefil, Limon Suyu, Domatesler. Aperatifler/Diğer: Tam Yağlı Sade Yoğurt, Antep Fıstığı, Kaju, Kırmızı Vişne. devamı için...

38 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Hemen bıraktım. Bu defa her öğünümün fotoğrafını paylaşıyorum. Artık maalesef yorum kısmın açık olmasa da gelen beğeni şeklindeki desteklerden sürekli kendimi kontrol altında tutma ihtiyacı duyuyorum. 
24 Haz 18 üye tarafından: Best86
Actifry da tavuk, kekikli domates salatası akşam yemeğimdi. Domates likopen içeriği açısından yüksek hazır mevsimi iken bol bol tüketin derim. Özellikle pembe Çanakkale domatesi dedikleri...Kışın ise sadece cherry domates derim... 
24 Haz 18 üye tarafından: Best86
Limonatayı kendim yaptım. 1 limon, 2-3 fındık büyüklüğünde taze zencefil, 10 yaprak taze nane, 1 tatlı kaşığı bal. 
24 Haz 18 üye tarafından: Best86
Az önce eklemeyi unutmuşum. Limonatanın içinde biraz da limon kabuğu var. (Limonun kabuğunu yıkayıp bir miktar içerisine rendeleyebilirsiniz) Limon kabuğu bir çok fenolik içeriyor. Antioksidan içeriği yüksek hem kansere karşı koruyucu hem de kilo vermeye destek. 
24 Haz 18 üye tarafından: Best86

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Best86 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.