sevmuskuz Günlüğü, 18 Kas 19

Karatay candır gerisi heyecandır. Karatay a başladım, kilo veriyorum şükür 💃😁

1095 kcal Yağ: 65,44g | Prot: 82,06g | Karb: 47,59g.   Kahvaltı: Yeşil Biber, Salatalık (Soyulmuş), Domatesler, Kavrulmuş Karışık Kuruyemiş, Yeşil Zeytin, Beyaz Peynir, Yumurta. Akşam Yemeği: Sütaş Ayran, Izgara Tavuk, Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere), Limon Suyu, Mercimek Çorbası. devamı için...

15 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Nasıl yapıyorsunuz 
18 Kas 19 üye tarafından: İklil Nida
Sabah Karatay kahvaltısı ekmeksiz bol peynir zeytin havuç yeşillik domates salatalık turp bol çiğ kuruyemiş 2 yumurta Akşam evde ne varsa doyana kadar... Yanına ben bol salata yoğurt koyuyorum yemek az yeniyor  
18 Kas 19 üye tarafından: sevmuskuz
Sdece ekmek kullanılmıyor yani. Bide kalorı hesaplanıyor mu 
18 Kas 19 üye tarafından: İklil Nida
Yok kalori hesabı yapmıyorum  
18 Kas 19 üye tarafından: sevmuskuz
Karatayın güzel yanı insanları sağlıksız ve işlenmiş besinlerden uzak tutması. Hal böyle olunca iştah kontrolü daha kolay oluyor aynı zamanda doyma noktasında da sıkıntı olmuyor. 
18 Kas 19 üye tarafından: alpper9
Ben Karatay diyetine başlayıp 48 kiloya inmiştim ama sonum anoreksiya oldu . Aman kendinizi kaptırmayın sizde :) 
18 Kas 19 üye tarafından: aybenizyavuz
Bu arada diyetin sağlıksız bir yanı yok doğru şekilde uygulandığı takdirde, ben sadece karbonhidratı vücudumun ihtiyacından inanılmaz az almaya başladığım ve tek öğün beslendiğim için anoreksiya olmuştum. 
18 Kas 19 üye tarafından: aybenizyavuz
Yok bol bol yiyorum  
19 Kas 19 üye tarafından: sevmuskuz
Karatay diyeti diye bir şey yok. Kilo verdirdiğini iddia eden tüm diyetlerin temel dayanağı insülini kontrol altına almak. Bunu bilip gerekenleri uyguladığınızda kilo kaybedersiniz. A,B veya C diyeti şeklinde adlandırılmasının sebebi insanların bu yolla ünlü olmaya çalışmaları. Toplum olarak okumuyoruz çünkü. Başkaları da bunu kullanıyor. 
19 Kas 19 üye tarafından: ademtirpanci
Canan Karatay’ın öne sürdüğü beslenme şekli, keto diyetine birebir benzer aslında. Söylediklerinizde de haklısınız . Fakat bu Karatay’ın kültleştirdiği düşük ve kaliteli karbonhidrat diyetini yok sayabileceğimiz anlamına gelmiyor. Kendisinin Kitabı da var ve kesinlikle içi boş değil. Yeşil ağırlıklı beslenme biçimlerimizi yani diyetlerimizi yaşam tarzımız olarak benimsememizin gerekli olduğunu savunuyor. Yani Karatay’a göre dönemsel, şok, detox diyet diye bir şey yok. 
19 Kas 19 üye tarafından: aybenizyavuz
Bazı insanlar sebze ve et ağırlıklı beslenip zayıflarken, bazı insanlar fazla miktarda lifli meyveler tüketerek zayıflayabiliyor. Günde 1 salkım muz hatta poşet poşet yemesine rağmen 50 kiloyu geçmeyen vegan arkadaşlarım var. Bence bu teori kişiye göre değişim gösterir. 
19 Kas 19 üye tarafından: aybenizyavuz
Adem haklısın bence de , ama en azından şu saçma detokslara vs inanacaklarına bunu uygulamaları daha iyi. Yoksa evet low carb zaten bilinen bir şey. 
19 Kas 19 üye tarafından: alpper9

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


sevmuskuz Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.