|
2353 kcal
|
Yağ: 98,80g | Prot: 199,85g | Karb: 161,93g.
Kahvaltı: Kaymak, Bal, Trabzon Tarım Gerçek Fıstık Ezmesi, Fındık, Kepekli Ekmek, İçim Süzme Peynir, Namet Hindi Füme, Haşlanmış Yumurta. Öğle Yemeği: Yayla Çorbası, Tukaş Barbunya Pilaki, Dana Eti. Akşam Yemeği: Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere), Bulgur Pilavı, Tavuk Göğsü (Derisi Yenmeden). Aperatifler/Diğer: Ayva, Kırmızı Lezzetli Elma, Muz, Kuru Üzüm (Çekirdeksiz), Cafelux Dibek Kahvesi, Kuru Erik, Kuru İncir, Çerezya Çiğ Fındık, Ceviz. devamı için...
|
|
2499 kcal
|
Egzersiz:
Ağırlık Çalışması (Orta) - 27 dakika, Koşu - 11/kph - 20 dakika, Dinlenme - 15 saat ve 13 dakika, Uyku - 8 saat. devamı için...
|
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|