Egenin meşhur otlarından;zeytinyağlı turp otu haşlaması🤗
|
1546 kcal
|
Yağ: 92,47g | Prot: 54,58g | Karb: 134,29g.
Kahvaltı: Etsulu sebze çorbası, Mlife Glutensiz Ekmek, Kuru İncir, Yumurta, Siyah Zeytin, Avokado. Akşam Yemeği: Vegan chesacake, Tire Süt Kooperatifi Tam Yağlı Kaymaklı Yoğurt, Zeytinyağlı Brokoli. Aperatifler/Diğer: İçim Laktozsuz Kefir , Vegan chesacake. devamı için...
|
|
2490 kcal
|
Egzersiz:
Yürüme (Orta Hızda) - 5/kph - 1 saat ve 30 dakika, Dinlenme - 14 saat ve 30 dakika, Uyku - 8 saat. devamı için...
|
|
Yorumlar
Afiyet olsuun,geçen uygulamada sıkıntı varken size dönüş yapamamıştım,hakkınızı helal edin lütfen ya,buradan tarifi yazayım inşallah😊🌹
28 Şub 22 üye tarafından: Tübüş
|
Tarif, 105 gr glutensiz un(+17 gram glutensiz un,hamuru açmak için kullandım,toplam 122gr un var)+3gr tuz+yarım su bardağı ılık su,pişirmek için 10 gr zeytinyağı Bütün malzemeyi yoğurup,5-10 dk dinlendirdim,sonra 5 eşit bezeye böldüm,tavanın büyüklüğünde açtım hepsini sonra pişirme aşamasına geçtim,tavaya zeytinyağı döküp fırçayla yaydım üzerine hamuru attım,sürekli çevirerek pişirdim.Pişen ekmeği,içine temiz mutfak örtüsü serdiğim poşete koyup ağzını bağladım,aynı şekilde diğerlerini yaptıktan sonra yumuşak olmadı,yufka ekmek gibi oldu bende suladım ve tekrar poşetine koydum.Sabah baktığımda yumuşamıştı,bu tariften 5 tane çıktı,toplam 525,adedi ise 105 kalori oldu.🙂🌼
28 Şub 22 üye tarafından: Tübüş
|
Lavaş tarifi🙏 Unutmuşum nerdeyse, olsun canım ya düşünüp dönmen bile ne kadar ince ruhlu olduğunu gösteriyor, çok tşk ederim🤗❤️
28 Şub 22 üye tarafından: pandemik incir
|
Estağfirullah ya,biraz yoğun çalışıyorum buara,uygulamada da sıkıntı var sanırım bazen yorumları cevaplayamiyorum,insan üzülüyor haliyle,sorular cevapsız kalmamalı bence,cok teşekkür ediyorum utandırdınız vallahi🙈☺,bir de glutensiz,laktozsuz,fruktozsuz beslenmenin zorluğunu iyi bilirim,böyle tarifleri paylaşmak güzel oluyor ya🤗🙂🌹
28 Şub 22 üye tarafından: Tübüş
|
28 Şub 22 üye tarafından: mrvkhy
|
Mrvkhy evet haşladım, genelde brokoli gibi sebzeleri buharda pişiririm, bu yerel bir ot, o yüzden klasik yöntem oldu😊 bir haşlanınca yeşil kalması da önemli tabi, göze hitap etmesi açısından 🤗🍀
01 Mar 22 üye tarafından: pandemik incir
|
01 Mar 22 üye tarafından: pandemik incir
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
pandemik incir Kilo Geçmişi
|