Maria (IF, Keto) Günlüğü, 26 Nis 22

Yumurtalı patates kızartması değil, kereviz köküdür! Ve patatese 10 basar bu uygulamada 😃 Kavanozda haşlanmış pancar üstü mayonezli. İçecek: Chia tohumu, kakao tozu, ahududu, acai ve green mix tozlarındandır.

2016 kcal Yağ: 174,51g | Prot: 75,08g | Karb: 51,25g.   Öğle Yemeği: Güzel Gıda Organik Hindistan Cevizi Unu, Pınar Tereyağı, Keten Tohumu, Yumurta, Naturiga Besin Mayası, The Lifeco Organik Hindistan Cevizi Yağı, Sızma Zeytinyağı, Yumurta, President Kaşar Peyniri, Kereviz (Kök). Akşam Yemeği: Kakao Tozu (Şekersiz), Hindistan Cevizi Yağı, Yer Fıstığı, Ecolife Organik Hindistan Cevizi Cipsi, Yumurta, Güzel Gıda Organik Hindistan Cevizi Unu, Keten Tohumu, President Cheddar Peyniri, Kuru Rendelenmiş Parmesan Peyniri, Kiraz Domates, Pişmiş Brokoli (Taze Olandan), VOONKA Kolajen. Aperatifler/Diğer: Wefood Matcha Tozu, Kakao Tozu (Şekersiz), Yer Fıstığı, The Lifeco Organik Hindistan Cevizi Yağı. devamı için...

18 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
green mix tozunun tadi nasil 
28 Nis 22 üye tarafından: meryemm34
Bu soruyu ne zamandır bekliyordum 🙂 Biraz detaylı cevaplayacağım. Green mix diye hızlıca yazdığım uyduruk bir ism. Aslında bu karışımın adı “Organic Green Blend”dir, markası Naturiga. 300 ml veya daha iyi yarım litre su içine karıştırdığınız vakit tadı gayet içilebilir. Ben arada aromatik bir şey de eklerim, mesela yarım limon kabuğu ile veya yarım avokado. Bu sefer lezzetli bir içecek oluyor. İçimi kolay bir başka yeşil tozum var “Matcha tozu” marka “Wefood”. Çinko, magnezyum ve C vitamini takviyesi için çekinmeden alabilirsiniz. Tadı gayet normal, asla rahatsız edici değil. Ancak lezzete dikkat ediyorsanız, Buğday çimi tozu saf halinden uzak durun. İnanılmaz keskin ve kocaman salataya yarım çay kaşığı kadar limon suyuyla karıştırdığımda bile ben buradayım avaz avaz ilan eder kendini. İçmenizde bir zorunluluk varsa buğday çimi tozu başka bitkilerle karışımını tercih etmenize öneririm.  
28 Nis 22 üye tarafından: Maria (IF, Keto)

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Maria (IF, Keto) Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.