Aklıma birşey takıldı. Buraya yediklerimizi girerken eti ve sebzeyi pişmiş şekilde tartıp mı giriyorsunuz pişmeden tartıp mı?
|
1325 kcal
|
Yağ: 63,32g | Prot: 62,24g | Karb: 141,74g.
Kahvaltı: Namet Pastırma, Maydanoz, Yeşil Çay, Muratbey Tel Peyniri, Tam Buğday Ekmeği, Yumurta Omleti. Öğle Yemeği: Kivi Meyvesi, Tam Yağlı Sade Yoğurt, Ceviz, Keten Tohumu. Akşam Yemeği: Tatlı Salatalık Turşusu, Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere), Tam Yağlı Sade Yoğurt, Cağ Kebap. Aperatifler/Diğer: Kuru Hurma, Badem, Muz, Bitkisel Çay, Kahve (Demlenmiş). devamı için...
|
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Yorumlar
30 Oca 18 üye tarafından: stillwasser
|
protein kesinlikle pismemis tartip girerkende çiğ değerlerine göre girin
30 Oca 18 üye tarafından: irfan keklikçi
|
Et ve sebze çiğ...En garanti yolu budur...Uygulama “pişmiş ....” çok değişken olur.Misal pilav,kuru haliyle 100gram pirinçten yaparsın.Sen pişirirsin,piştikten sonra olur 400gr ama aynı 100gr pirinci ben pişiririm az lapa olur 450gr...,Bu sağlıklı olmaz yani...En sağlıklısı çiğ halidir.
30 Oca 18 üye tarafından: Murad1982
|
Mantıklı. Hep pişmiş tartıp giriyodum ben. Düzeltiyim bundan sora. Teşekkür ederim.
30 Oca 18 üye tarafından: slnbyrm
|
Pismeden tartmak daha mantikli cunku programda pismemis halleri yer aliyor. Pisince icine yag ve su cekip agirlasacaktir.
30 Oca 18 üye tarafından: yigitozpinar
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|