slnbyrm Günlüğü, 30 Oca 18

Aklıma birşey takıldı. Buraya yediklerimizi girerken eti ve sebzeyi pişmiş şekilde tartıp mı giriyorsunuz pişmeden tartıp mı?

1325 kcal Yağ: 63,32g | Prot: 62,24g | Karb: 141,74g.   Kahvaltı: Namet Pastırma, Maydanoz, Yeşil Çay, Muratbey Tel Peyniri, Tam Buğday Ekmeği, Yumurta Omleti. Öğle Yemeği: Kivi Meyvesi, Tam Yağlı Sade Yoğurt, Ceviz, Keten Tohumu. Akşam Yemeği: Tatlı Salatalık Turşusu, Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere), Tam Yağlı Sade Yoğurt, Cağ Kebap. Aperatifler/Diğer: Kuru Hurma, Badem, Muz, Bitkisel Çay, Kahve (Demlenmiş). devamı için...

8 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Ben pişmeden tartıyorum 
30 Oca 18 üye tarafından: stillwasser
protein kesinlikle pismemis tartip girerkende çiğ değerlerine göre girin 
30 Oca 18 üye tarafından: irfan keklikçi
Et ve sebze çiğ...En garanti yolu budur...Uygulama “pişmiş ....” çok değişken olur.Misal pilav,kuru haliyle 100gram pirinçten yaparsın.Sen pişirirsin,piştikten sonra olur 400gr ama aynı 100gr pirinci ben pişiririm az lapa olur 450gr...,Bu sağlıklı olmaz yani...En sağlıklısı çiğ halidir. 
30 Oca 18 üye tarafından: Murad1982
Mantıklı. Hep pişmiş tartıp giriyodum ben. Düzeltiyim bundan sora. Teşekkür ederim. 
30 Oca 18 üye tarafından: slnbyrm
Pismeden tartmak daha mantikli cunku programda pismemis halleri yer aliyor. Pisince icine yag ve su cekip agirlasacaktir. 
30 Oca 18 üye tarafından: yigitozpinar

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


slnbyrm Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.