DenizKrkt Günlüğü, 12 Nis 18

kefiri düzenli tüketen arkadaşlar. sindirim sistemine yardımı farkedilir düzeyde mi? bagırsak tembelliği var. bu sebepten bir doktorum önerdi. ama branşı farklı. deneyimlilerden yorum alabilir miyim?

298 kcal Yağ: 16,64g | Prot: 14,32g | Karb: 22,96g.   Öğle Yemeği: Beyaz Ekmek, Salatalık, Yeşil Biber, Domatesler, Sucuklu Yumurta. Aperatifler/Diğer: Eker Kefir. devamı için...
1991 kcal Egzersiz: Yürüme (Orta Hızda) - 5/kph - 20 dakika, Dinlenme - 16 saat ve 40 dakika, Uyku - 7 saat. devamı için...

17 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Bir tane tanıdığım düzenli olarak 1 yıl evde yapıp kullandı. ilk başlarda müthiş falan diyordu herkese öneriyordu ben de başladım düzenli yapamadım falan.. 1 yıl falan geçti bir rahatsızlıktan dolayı doktora gitti doktor kefirin tam doğru ayarında olmamasından yanlış bakteriler üremiş tüm bağışıklık sistemini çökertmiş demiş. Kefiri bıraktı 1 ay sonra düzeldi. Diyeceğim o ki çok da fazla zorlamamak lazım hiçbirşey mucize değil ve eksik bilinen yanları olabilir.  
12 Nis 18 üye tarafından: ShyRain
Çok teşekkür ediyorum bilgi için:) sağlıkla kalın. 
12 Nis 18 üye tarafından: DenizKrkt
Probiyotik alıyorum memnunum 
12 Nis 18 üye tarafından: Dj Blue
Bende başladım ilaç değildir yazılı bir kutuda kapsüller var. Adini unuttum şimdi. Umarım ise yarar 
14 Nis 18 üye tarafından: DenizKrkt
Kefir ülkemizde piyasaya malesef geç çıktı, neyse ki çeşit çeşit yayıldı. Her açıdan çok yararlı bir besindir. Evde yapmanızı öneririm daha iyi olur. Kefir kültürü alıp yarım yağlı sütün içine atarsınız, bir gün bekletirsiniz ve hazır. Afiyet olsun.  
14 Nis 18 üye tarafından: kgertekin
Tesekkur ederim tarif icin. Sağlıkla kalın. 
14 Nis 18 üye tarafından: DenizKrkt
Rica ederim. Siz de.  
14 Nis 18 üye tarafından: kgertekin

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


DenizKrkt Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.