Erol Egemen Günlüğü, 10 May 18

Buradaki çoğu arkadaşa göre çok çok az başarılı durumdayım ama kendi standartlarıma göre harika gidiyorum. Sıvı tüketimi bağımlısı olmam bana bu yolda çok büyük destek sağlıyor.(özellikle su, çay, nescafe, soda gibi kalorisiz olanlar) Özellikle aperatif arzusu yüksek olan arkadaşlar için tavsiyedir.

1437 kcal Yağ: 77,92g | Prot: 63,89g | Karb: 121,99g.   Kahvaltı: Peynirli Poğaça. Öğle Yemeği: Şehriye Çorbası, Eker Yarım Yağlı Yoğurt, Tas Kebabı. Akşam Yemeği: Coca-Cola Coca-Cola Zero, Biber Kızartması, Izgara Köfte. Aperatifler/Diğer: Kuru İncir, Uludağ Frutti Elmalı Soda. devamı için...

12 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Nası daha az başarılı durumdaymışssın 😃 bence süper gidiyosunki 😊 
10 May 18 üye tarafından: slnbyrm
Yaaa sen bana bak başarısızlık abidesi benim yani kadir 2 ayda 1,2 kilo 😊😊 
10 May 18 üye tarafından: çileekkk
Hemcinslerime göre yağ tulumu sayılırım(benim en ucuz fiyata aldığım yağ oranı ölçen tartım %27 gözüküyor) ama yola devam haziran sonuna 5 kg daha verirsem o zaman başarılıyım diyeceğim:) Ikiniz de bayan standartlarına göre benden saha basarılısınız net. Artı çilek senin Egeli olma avantajın var, ot ağırlıklı beslenme kültürün ile uzakta olduğunu düşündüğün hedef ne ise benden çabuk ulasacagın kesin, Selen sen zaten halinden memnunsun:)  
10 May 18 üye tarafından: Erol Egemen

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Erol Egemen Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.