jaankat Günlüğü, 16 Kas 18

Merhaba Arkadaşlar
2014 yılında 94kg (sanırım) diyet yaparak başladığım ve 2015 ocak ayında spora başlayıp split veya çift bölge 5x5 5x3 vs antremanlar denedğim diyet olarak ise if keto IIFYM gibi 1800 ila 3500 hatta 5000 kalorili beslendiğim dönemler sakatlanıp 8 ay neredeyse spora yapmadığım bu süre zarfında doğrusunu öğrenip geri geldiğim bir çok hareket ve beslenme yanlışının sonucunu görselde paylaşmak istedim.Umarın net çıkmıştır =)Kgler benzer olsada görsel olarak çok büyük farklar var.
Paylaşma sebebim ise birşeyler başarmak için disiplin azim ve zaman lazım.
Kendinize zaman tanıyın. Sabredin kendinizi diyet yaptığınız günlerde ve spor yaptığınız günlerde zorlayın fakat 1 gün 1 öğün 2 gün 2 öğün veya komople 1 2 gün izinde verin çok faydasını göreceksiniz. Hepimizin hedefleri var hedeflerimize ulaşırken hayatı kendimze zehir etmeye gerek yok.
Ve en önemlisi okuyun araştırın diyetle beslenme ile sporla ilgili yüz binlerce video makale yazı var kendinizi kimseye teslim etmeyin vücudunuzu en iyi siz tanıyorsunuz. Düzenli doktora gidin hormonlarınızı kan değerlerinizi takip edip vitamin ve minerlleri eksiksiz aldığınıza emin olun.
Sevgiler Sayıgılar Herkese başarılar dilerim.

2270 kcal Yağ: 192,17g | Prot: 97,76g | Karb: 36,27g.   Akşam Yemeği: Pınar Aç Bitir Hindi Salam, Patates Kızartması, Tereyağı, Pişmiş Olgun Soğan, Ispanak, Karışık Yeşil Salata, Pınar Cheddar, Bahçıvan Taze Kaşar Peyniri, Dana Bonfile (0.3 cm Yağ İçeren), Dana Etinden Yapılan Köfte, Kühne Salatalık Turşusu, Zeytinyağı. devamı için...

7 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
İlerleme cok ıyı olmus, tebrık ederım...Ben de tutuyorum böyle ıstatıstikler ilerleme sürec ve karsılastırmalar. 
16 Kas 18 üye tarafından: tulyy59
Ya işe yarıyor ölçüler ve fotolar bnce tartıdan daha anlamlı :) 
16 Kas 18 üye tarafından: jaankat
Kesinlikle :) 
16 Kas 18 üye tarafından: tulyy59
Jaankat ne oldu Yulaf Lapası??😄 
21 Kas 18 üye tarafından: MislinaKaşıkçı
Bu arada Tebrik ederim😅👏 
21 Kas 18 üye tarafından: MislinaKaşıkçı
Mislina valla diyeti bozmayayım dedim :) Hazır alkol almadım cuma cumartesi diye :))  
21 Kas 18 üye tarafından: jaankat
Hocam, 5x5 programı nedir anlatır mısın? 
26 Kas 18 üye tarafından: Cenkx
Cenkx çeşit çeşit hipertrofi ve güç antremanı periyodizasyonlarından birisi. Çoklu kas gruplarının yani birden fazla kas grubunu hedef alan, sinir sistemi kas iskelet komple her tekrarda zorladığın gelişmesi ve kuvvetlenmesi amacı ile az tekrar yüksek ağırlık ve 3 ila 5 dk dinlenmeli setlerle yaptığın bir antreman sistemi. 
26 Kas 18 üye tarafından: jaankat

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


jaankat Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.