abartach Günlüğü, 14 Tem 19

Yemek yemeyecektim ama azıcık miktardaki kaslarıma kıyamadım. Zorlada olsa 400 g tavuk göğüs eti.
Hedefimi 85 kilo yaptım.


https://youtu.be/45CVILu4SL0



😑



.

573 kcal Yağ: 19,96g | Prot: 92,36g | Karb: 0,00g.   Aperatifler/Diğer: Zeytinyağı, Tavuk Göğüs Eti. devamı için...

28 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Yine çok güzeldi. Afiyet olsun, yarasın 😁 
14 Tem 19 üye tarafından: rfctgv
Teşekkürler ☺️ 
14 Tem 19 üye tarafından: abartach
Bu if beslenme esnasında ağırlık çalışması ,bu konuda deneysel bir çalışman var mı ?Yani kas oluşumunu nasıl etkiliyor ben spor konularına çok hakim değilim fakat öncesinde karbonhidrat ve prorein çalışma sonrası bir yükleme daha yapıyor arkadaşlar.If ve ketojenikte bu süreç daha mı ağır ilerliyor ?Nasıl ayarlıyorsun ? 
15 Tem 19 üye tarafından: ...Dream...
Ketojenik beslenmiyorum öncelikle. Yediklerim evet ketojenik gibi bol yağ bol protein bol sebze. Ama bu sağlıklı beslenme aslında. Protein haricinde makro takibi yapmiyorum. Almam gereken protein 120 170 arası tutmuşsa gerisi nereden gelmiş önemsiz.  
15 Tem 19 üye tarafından: abartach
Makro olarak onemsiz diyorum yanlış anlaşılmasın. Önemsiz değil geri kalan kalorinin nereden geldiği. Makro takibi orada bitiyor. 
15 Tem 19 üye tarafından: abartach
Mikro takibi yapıyorum daha çok. Potasyum magnezyum kalsiyum demir gibi. Bu 4 büyük takibi yapıldığında yeterli küçüklere gelmiş oluyor genelde. Bunları sebze ile tamamlamaya çalışınca zaten vitaminlerde full oluyor. 
15 Tem 19 üye tarafından: abartach
Diyet takviminde karbonhidratları şimdi gördüm ,bu soru yanlış olmuş .Makro ve mikroların nerden sağlandığı tabii ki önemli ,senin eskiden çok kullandığın kelimelerle "çöp gıdalar"kısmı.😁 
15 Tem 19 üye tarafından: ...Dream...
Vücut çalışmak ile ketojenik beslenme uyumlu onda sıkıntı yok. Düşük kalori olmadığı ve ketojenik beslenme yanlış yapılmadığı sürece her spor yapilabilir. Ama ağırlık arttırmak çok zor yeni başlayan birisi için keto+vücut olmaz değil ama moral bozar. Kalori arttırmak çok zor ketoda sürekli tok geziyorsun yemek istemiyor insan. Kalori artmazsa kas yapmak zor. Bir noktadan sonra imkansız. Ama zqten gelişmiş oturmuş bir vücut korunacak ve sürekli fit gezilecekse günde tek tek öğün yemek ve keto harika. Gelişme isteniyorsa yemek yenecek mümkün olan en temizinden ve ağırlık arttırılacak.  
15 Tem 19 üye tarafından: abartach
Hepsini yazmıyorum bu aralar. Spora odaklandim. Daha çok. Yetersiz geliyor büyüme. Yinede tartiyorum herşeyi. 
15 Tem 19 üye tarafından: abartach
Yükleme olayına çok inanmıyorum ben. Enerji insanda ya vardır ya yoktur. Tamam biceps çalışırken çalışan kasın acıması zorlanmasını anlarım. Ama 40 dakikalık antrenman sonrasında bütün enerjisi bitmişse bunun etle sebzeyle alakası yok dayak istiyordur şımarıktır zora gelmemiştir hiç. Önden yiyeceği 2 dilim ekmek ile o istek gelmez. Moral bozukken not al birde neseliyken fark 2 dilim ekmekten fazla çıkar:) bu yüzden aç karnına kahve ve çikolata . Ama şu durum var . Kahvaltı yapmamak mutsuz edecekse aklında takılı kalacaksa yapmak daha iyidir. Amaç mutlu girmek spora. Aksi durum olur midesi bulanirsa spor sirasinda zaten doğal yoluna girer herşey ya 1 saat daha beklemek gerekecek spor ivin ya yemek geri çekilecek biraz daha yada yağ azaltılacak spor öncesi yemekten. Bakmazsa yapan kişi kendi ayarını kurmazsa ezbere bilgi olmaz. Bende işe yarayan sizi mutsuz edebilir yada salon ortasına yediklerinizi biraktirip rezil edebilir. 
15 Tem 19 üye tarafından: abartach

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


abartach Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.