abartach Günlüğü, 08 Ağu 19

Acikabilmek için bugünü kapattım. Şu orucu bu orucu filan değil. İf diye başladım. Acikana kadar devam. Aklıma Su ve alkolden başka yiyecek içecek gelmiyordu. Mecbur yemem lazım diye besleniyorum ama keyifsiz zorla.



https://youtu.be/eZUQ2FdwIyY

😑


.

258 kcal Yağ: 0,57g | Prot: 6,67g | Karb: 63,11g.   Kahvaltı: Intermittent Fasting, su. Öğle Yemeği: Şekersiz Türk Kahvesi, Su, Intermittent Fasting (İF) FW. Akşam Yemeği: Su, Intermittent Fasting (İF) FW, bitki çayı. Aperatifler/Diğer: Kuru Kayısı, Intermittent Fasting, su, Hardline Kreatin. devamı için...
1906 kcal Egzersiz: Google Fit - 24 saat. devamı için...

15 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
şu kediler kadar uyanık bir hayvan yok 😃 
08 Ağu 19 üye tarafından: gmzksc
Hasta mısınız? Biraz kötü karbonhidrata bulaşsanız gerisi gelir aslında. 
08 Ağu 19 üye tarafından: rfctgv
Makarna yedim dün pilavda yedim kebap ile. Keyifsizlik var. Sanırım senin kötü dediklerin bunlar gibi değil 😁 yarın gece şarap ve tatlı bir şeyler planlayabilirim. Ama ya iştah acmazda alkol ve şeker yedigimle kalırsam?? 
08 Ağu 19 üye tarafından: abartach
Yok yemeyin, içmeyin en iyisi 😅 Bi doktora mi gitseniz? Kan değerleri hormonlarla ilgili sorun olmasın? Ya da depresyonda olabilir misiniz?  
08 Ağu 19 üye tarafından: rfctgv
Kesinlikle zihinsel 
08 Ağu 19 üye tarafından: abartach
Meditasyon yapmaya ne dersiniz? Okuduğum kitap çok fazla öneriyordu bunu 😅 Zihinsel kısım zor ne desem bilemedim. İmkanınız varsa en çok yapmak istediğiniz şeyi yapın mutlu olursunuz. 
08 Ağu 19 üye tarafından: rfctgv

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


abartach Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.