abartach Günlüğü, 16 Ağu 19

Musakka. Bir kat kıymalı harç bir kat patlıcan. En üste domates biber. Patlıcanları yaglayip fırında kizarttim. Kıyma extra yağlı olduğundan harç yağsız pişti.




https://youtu.be/32kYH6XZrIo

1186 kcal Yağ: 74,50g | Prot: 62,53g | Karb: 68,13g.   Akşam Yemeği: Zeytinyağı, Sütaş Eski Kaşar, Pirinç Pilavı, Kıyma, Patlıcan. devamı için...
3137 kcal Egzersiz: Yemek Pişirmek - 2 saat, Uyku - 7 saat, Google Fit - 15 saat. devamı için...

6 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Sizin gittiğiniz spor salonu evinize mi yakın iş yerinize mi? Sizce hangisini seçmek mantıklı olur? Çok soru soruyorum kusura bakmayın. Fikrinizi söylerseniz çok sevinirim 🙂 
16 Ağu 19 üye tarafından: rfctgv
Eve yakın olan kesinlikle.  
16 Ağu 19 üye tarafından: abartach
Önce eve sonra spora gitmek extra çanta taşımaktan kurtarır. Kışın soğuk havada hemen eve geçmek. Salonda duş almaktan kurtarabilir eve yakinsa. Bütün günün yorgunluğu üzerine spor birde sonra eve gitmek için yolmu çekmek? Olmaz. Hafta sonu tatil spor günüdür asıl antrenman zaman o gün var. İşyeri uzaksa tatil günü kimse gitmez. Haftada 2 3 gün ara verilecekse iş gününde olmalı. 
16 Ağu 19 üye tarafından: abartach
Öğle arasında gitmek için mcfit e yazilan çok gördüm. Yemek molasinda spor. İmkansız. Yemek yemeyen için bile imkansız. 20 dakika koşu bandina çıkıp duş al giyin soyun desen. Ofise salona git gel 1 saat. 20 dakika koşmak yerine 1 saat yürür aynj işi görür boşa kendini kandırmak. Kaldı ki çoğu zaman yemek yenmesede gidilmesi gereken yapılması gerek işler oluyor. Programlı bir antrenman ise 1 satte yapilabilemez. Dediğim gibi en hızlı insan bile salona yürü git soyun tekrar giyin geri yürü desen 20 25 dakika işyerine uzaklığa bağlı. 6 hareket 3 set 1 dakika dinlenme 2 kelimede lak lak yapılsa biriyle 45 50 dakika antrenman.  
16 Ağu 19 üye tarafından: abartach
Öğle arası yada sabah işe gitmeden önce vakit yeterli değil. İş çıkışları ve haftasonu seçenekler. Eve yakın ama haftaiçi eve gelip evden gitmek de mümkün değil çünkü ev iş arası bir buçuk saat kadar. İş çıkışı doğrudan gitmek gerekir. Ama haklısınız haftasonu ve tatilleri değerlendirmek için eve yakın olan mantıklı. Bu doğru olan gibi. Teşekkür ediyorum. 
16 Ağu 19 üye tarafından: rfctgv

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


abartach Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.