zmeysage Günlüğü, 28 Ara 19

Bugün xs beden bir sürü kıyafet aldım 😊.Çok değil 7-8 ay önce 3xl beden hiçbir yerde bulamadığım için deneme kabinlerinde hayattan ve bedenimden nefret etmekle meşguldüm. 30 Kiloyu sporsuz verdim ,şimdi kalan son 15 kilo için spora başlıyorum 😊

1364 kcal Yağ: 50,25g | Prot: 65,48g | Karb: 164,41g.   Kahvaltı: Halk Ekmek Beyaz Ekmek, Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir. Öğle Yemeği: Kıymalı Pide, Halk Ekmek Beyaz Ekmek, Yağsız Kızarmış Yumurta. Akşam Yemeği: Aknaz Tam Yağlı Tost Peyniri, Sucuk, Bazlama. Aperatifler/Diğer: Polonez Fit Yaşam Hindi Füme Eti, Mandalina. devamı için...

44 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
tebriklerrr.. bende kilo vermek istiyorum nasil oldu bu sureci anlatabilir misiniz nasil beslendiniz? 
28 Ara 19 üye tarafından: fundaurz
Harika başarı efenim tebrik ederim👏👏👏 sağlıklı beslenmeyi öğrenip spor ile destekleyince gerçektende çok şey değişiyor 
28 Ara 19 üye tarafından: KadirYıldıran
Tebrik ediyorum büyük bir başarı 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 
28 Ara 19 üye tarafından: arzuhazal3535
Kaç kalori ile besleniyosun günlük  
28 Ara 19 üye tarafından: dilaratopal46
Tebrikler💫 
28 Ara 19 üye tarafından: Z.K.E.S🍏🍎
Tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻 
28 Ara 19 üye tarafından: backtopast
68 kiloyla nasıl xs giyebilihorsunuz Diğer sorum;15 kilo daha verince hangi bedene tekabül edecek acaba vücudunuz Ben 60 kiloyum 38 zorla, 40 rahat bi şekilde giyiyorum.  
28 Ara 19 üye tarafından: nolsunehişte
Tebrik ederim👏👏 
28 Ara 19 üye tarafından: miray32
Tebrikler 👏👏👍 azmin daim olsun 🙋 
28 Ara 19 üye tarafından: sportf06
nolsunehişte şu anda 65 kiloyum ve pantolon bedeni olarak 34 giyiyorum. Şu anda olduğum kilonun yaklaşık 5-6 kilosunun karın, kol ve bacak bölgemde sarkmış olan derilerin ağırlığından kaynaklandığını biliyorum. Bu yüzden 10-15 kilo daha verirsem de çok bir şey değişeceğini zannetmiyorum çünkü kemiklerimi sayabilecek durumdayım ancak sarkan derilerim vücudumda ağırlık yapmaya devam ediyor. Herkesin vücut tipi farklıdır, bu yüzden bilemiyorum beden ölçülerinin nasıl ayarlandığını ama benimkinin xxs ve xs de kalması muhtemel olur.  
29 Ara 19 üye tarafından: zmeysage
Fundaurz Uygulamanın bana ayarladığı %50 Karbonhidrat %30 yağ ve %20 protein oranını hiç bozmamaya ve yine uygulamanın bana belirlediği günlük almam gereken kalori miktarından 400-500 kcall az almaya dikkat ettim. Kızartma olarak sevdiğim yiyecekleri fırında yapmaya alıştım, dışarıda yemek yiyeceksem fast food zincirleri yerine tavuk, adana, lahmacun, pide ve çorba gibi yemeklerle beslendim ve bundan sonrasında da böyle olacağını düşünüyorum. Karbonhidrat için genellikle meyveleri kullandım, yağ için ceviz ve sağlıklı yağ barındıran kuruyemişleri ve protein için de hindi ve tavuk etini. Mümkün olan her gün 1.5-2 litre su içtim. Yediğim her besini uygulamaya eksiksiz bir şekilde girdiğimi de unutmayalım tabii ki. Yediklerimin hepsini gramajı gramajına uygulamaya girerek, makrolaeını ölçerek, öğünlerimi hazırladım.  
29 Ara 19 üye tarafından: zmeysage
Ben yağ kullanmama ragmen hep uygulamadaki yag oraninj aşiyorum bu neden oluyor anlamiyorum proteinden mi acaba nasil yapmaliyim bu orani nasil dengelemeliyim ?  
29 Ara 19 üye tarafından: fundaurz
Süt ve süt ürünleri genellikle proteinden çok daha fazla orandaa yağ içeriri, protein alayım derken yağ oranınızı süt ve süt ürünlerinden arttırıyor olabilirsiniz. Yediğiniz ürünlerin besin değerlerine göz atın, ambalajların arkasımda yazan besin değerlerini gözden geçirin ve yağ oranı az olanları tercih etmeye çalışın. Bu şekilde günlük yağ makronuzu normal seviyeye indirebilirsiniz.  
29 Ara 19 üye tarafından: zmeysage
👏👏👏👏👏 
29 Ara 19 üye tarafından: deno2006
Darısı başımıza inşallah 2020 aralıkta bizde böyle bir foto atarız inşallah  
31 Ara 19 üye tarafından: *Aysun*
Tebrik ederimmm. Ve sana bir şey diyeyim mi üniversite hayatını kilolu geçirmek istemiyorsan ve başlaman içib bu motiven olduysa erken başlaman çok iyi olmuş. Bende istemiyordum ama düzeltme zahmetinde bulunmadım ve sonradan çok pişman oldum. Yıllarca çekilen kıyafet bulma çilleri, özel günlerde ne kadar hazırlanırsan hazırlan değişmeyen güzelliği, hem kendini sevmemeyi hem sevmedikçe daha çok yemeyi yedikçe döngü içinde dolaşmayı hepsini boşa yaşamışız.Hani hiçbir şey için geç değildir derler ya. Bu söze kısmen katılıyorum kısme katılmıyorum. Geç değil ki şimdi deniyorum. İsteyerek deniyorum (bu çok kilit bir nokta,iradem) ve sonucunu umarım ki görürüm dediğim kısım varken bir de keşke daha önce yapsaydım,giden yıllarımın mutsuzluğunun en büyük kaynağı,sebebi bendim gibi cümleler kuruyorum. O yüzden senin adına çok sevindim. Benim gibi yapmamış olman nedense mutlu etti. O kadar aynı zamanlardan geçtim ki. Ne kadar üzüleceğini , yıpranabileceğini bilebiliyorum. İşte bu yüzden tekrar tebrik ederim. Sona gelecek olursam şuan hayat gidişatını değiştirdiğin için o kötü hayatı yaşamayacağından dolayı çok anlamasan da şuanki kazandığın kaderin ve hayatın kıymetini bil .d Kendi değerini hiç unutma.. (Yalnız ne dolmuşsam satırlar dizdim .d ) 
31 Ara 19 üye tarafından: byzatandgan
Çok teşekkür ederim 😊, ortaokul ve lisede hiçbir zaman insanların benimle dalga geçmesine izin vermedim ve bu konuda sorunum olmadı. Ancak bilinen kıyafet mağazalarına gidip sürekli en yüksek bedeni sorgulamak ve o bedeni denediğinde bile olmaması kadar insanın kalbine çöken pis bir duygu yok. Piyasada o kadar az kıyafet bulabiliyordum ki bulduğum zaman aynısında 5'er tane alıp tüm yılı onlarla geçirmek zorunda kalıyordum. Hatta artık sokakta gördüğüm kilolu insanlara kıyafetlerini nereden aldıklarını sormaya başlamayı bile düşündüm (Yapmadım tabii ama bu son noktaydı). Özellikle pantolon ve eşofman olarak artık 46-48 giymeye başlamıştım ve buna bir dur demeye karar vererek bir ay önce doktorumun önerdiği ama benim göz ucuyla bile bakmadığı bu uygulamaya giriş yaptım. Sonrasında geçen 6 aylık süreçte ise güle güle 30 kilo 💪🏻 Fatsecret gerçekten benim için dönüm noktası oldu 💕 
01 Oca 20 üye tarafından: zmeysage
Tebrikler 🎊 🎊  
14 Oca 20 üye tarafından: Antrenor20

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


zmeysage Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.