ManlyMacho Günlüğü, 25 Şub 20

KETOJENİK CHIA PUDDING

60 GR CHIA TOHUMU
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
40 GR ERYTHRITOL
20 DAMLA STEVIA
2 TATLI KAŞIĞI VANILYA EKSTRAKTI
500 ML HINDISTAN CEVIZI SÜTÜ

TÜM MALZEMELERI BLENDERLA İYİCE KARIŞTIRIP PARÇALAYIN.
1 SAAT KADAR BUZDOLABINDA SOĞUTARAK TÜKETİN.

Afiyet olsun...

21 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
2017de tanıştım ketoyla o zamanlar hiç kimseler bilmiyordu şimdi çeşitlendikçe mutlu oluyorum herkesin bilinçmesi ümidiyle ve afiyetle 
25 Şub 20 üye tarafından: -Sükût.
Ben de 2016'da tanışmıştım. O zamanlar bu sitede IF anlatırken, din propagandası yapma diye tersleyenler olmuştu. Gecikmeli olarak da olsa ülkemize geldi.  
25 Şub 20 üye tarafından: ManlyMacho
Aynen burda bile bilinmiyordu😅 
25 Şub 20 üye tarafından: -Sükût.
Bu arada chia tohumlarının %17 si omega 3. Fakat yararlanabilmek için tohumların parçalanması gerekiyor. O zaman da bazılarını rahatsız edici bir tad gelebilir. Bir de stevia ve erythritol'ün artçı tatlarıyla birlikte daha da rahatsız edici olabilir. Bu tatlar bana biraz yabancı geldi ancak tatlı yokluğunda bir çikolata krizini dindirebilir. 
25 Şub 20 üye tarafından: ManlyMacho
Aynı durum keten tohumu ve çörek otu içinde geçerli öğütmek,parçalamak gerekiyor.Taze olarak öğütülmeli ve hemen kullanılmalı. 
25 Şub 20 üye tarafından: ...Dream...
Çörek otu ve keten tohumunu smoothielere katıyorum düzenli olarak, chia ve susam da katıyorum. Kısa sürede de tüketiyoruz. 
25 Şub 20 üye tarafından: ManlyMacho
Bende ketoyla yeni tanıştım 10 gündür besleniyorum ama sürekli açlık hissim var iradem sayesinde duruyorum ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum yoksa normal mi 
25 Şub 20 üye tarafından: math35.5
Karbonhidratı ilk ay çok düşük tutmalısınız. Yağ adaptasyonunuzun oturması 2 ay kadar sürecek. Domates, salatalık, havuç, pancar gibi masum sebzeler bile başlarda olumsuz etkiliyor. Eğer sürekli açlık hissi varsa bir yerlerde bir hata yapıyor olabilirsiniz. Çok sağlıksız bir beslenme şeklinden geçiş yapmışsanız bu da zorluyor genelde. Sağlıklı besinler tercih etmeye çalışın. 
26 Şub 20 üye tarafından: ManlyMacho
Ellerine sağlık manlymacho afiyet olsun 😋👌 
26 Şub 20 üye tarafından: Banu✌️
Teşekkürler Banu <3 
26 Şub 20 üye tarafından: ManlyMacho
aaa kacirmisim bu postu, super gorunuyor, ben bunun %100 bitter halini yapayim 😁 afiyet olsun, soyledin ama yayinladigini gormemistim 😊 
26 Şub 20 üye tarafından: ayzennn
bende deneyım dedım ama chia m kalmamıs karnıyarık otu tohumum var olurmukı elinize saglik 
26 Şub 20 üye tarafından: missalone30
Karnıyarık otunu buna harcama bence. Pudding için chiadan daha uygun bir aday bulmam lazım. Bir de stevia ile erythritol için mükemmel miktar ve oranları biraz mutfak ar-gesiyle bulmam lazım. Bu günü, çorba, 2 ceviz, salata ve birazcık da çekirdekle atlattım. Yarın makrolari uyarsa karnabahar kısır yapıcam bol yeşillikli.  
26 Şub 20 üye tarafından: ManlyMacho

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


ManlyMacho Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.