hernameishan Günlüğü, 12 Mar 20

Haberlerde prof. dr Zeynep Özşeker Korona virüs yüzünden bu günlerde diyet yapmayın, özellikle ketojenik, sadece et veya etin hiç olmadığı dengesiz diyetleri uygulamayın diyor. Özellikle kadınlar için diyete bir süre ara versinler dedi. Mantıklı konuşuyor bence.

7 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Diyetten ziyade sağlıklı beslenilirse bir taşla iki kuş vurulur herhalde 🙂 bağışıklık için c vitamini içeren besinler prebiyotikler biraz arttırılıp rutin sağlıklı beslenme programı olursa daha güzel olur bence 🙂 
12 Mar 20 üye tarafından: parla2018
profesöre diyetin sağlıklı beslenme demek olduğu, her türlü diyet içinde tatlı, unlu mamüller, sağlıksız işlenmiş gıdalar çıktığı için enflamasyon ve bağışıklık sistemini kötü etkileyen şeylerin uzaklaştığı, vücudun dinçleştiği ve hastalıklara karşı korunduğunu, bol sebze, yeterli protein ve sağlıklı yağların olduğu diyetlerin başta kadınlar olmak üzere herkes tarafından bu süreçte hemen uygulanmaya başlaması gerektiğini anlatabilseydik keşke :)) 
12 Mar 20 üye tarafından: ayzennn
Hayatımda hiç et yemeyen biriyim ve gayet sağlıklıyım Bir ağrı kesici bile içen insan değilim.Ve diyet bence en sağlıklı beslenme şekli herkez tam tersi diyete başlasın.Yada şöyle yapalım kim ne derse desin zaten herkez bildiğini okuyor 😁 
12 Mar 20 üye tarafından: hatice-dogdu
Aslında dengeli beslenme içermeyen diyetlerden bahsetti. Tek tip beslenmeyi kastetti.  
12 Mar 20 üye tarafından: hernameishan
korona ülkemize girdi haberiyle birlikte hiç kaçamak yapmadığım halde kilom bir iki kilo artış gösterdi. Moralim bozuldu motivasyonun düştü anlamıyorum. acaba stresten vücut odem mi yaptı. Yardımcı olursanız sevinirim. 
12 Mar 20 üye tarafından: seda899
diyet yaparken hic yemedigim kadar salata yogurt ve et yiyorum :D 
15 Mar 20 üye tarafından: epiktatos32
Herkes sizin gibi değil :)  
15 Mar 20 üye tarafından: hernameishan

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


hernameishan Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.