Belde. Günlüğü, 13 Tem 20

Dereotlu gulutensiz kurabiye. 1 adedi 1.5 gr karbonhidrat iceriyor ve 102 kalori. 3 adet yedim. yaninda yesillik zeytin ve peynir ile.

1263 kcal Yağ: 89,13g | Prot: 64,65g | Karb: 62,45g.   Kahvaltı:  Kuru Fasulye,  Tereyağı, Badem Unu, Kırmızı Vişne, Tadım Kavrulmuş Badem İçi,  Dut Kurusu,  Zeytin, Yörsan Beyaz Peynir,  Maydanoz, Domatesler, Salatalık, Yörsan Beyaz Peynir, Tatlı Kırmızı Biber, Tereyağı,  Haşlanmış Yumurta, Kenton Nohut Unu, Kurutulmuş Bütün Susam, Badem Unu. Akşam Yemeği: Doğanay Şalgam Suyu,  Kırmızı Lahana,  Deniz Börülcesi,  Tatlı Kiraz,  Karpuz, Dost Yarım Yağlı Yoğurt, The Lifeco Psyllium, Kurutulmuş Bütün Susam,  Yumurta,  Maydanoz,  Salça,  Soğanlar,  Sarımsak,  Tatlı Kırmızı Biber,  Yeşil Biber,  Kıyma. devamı için...

32 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
nasıl yaptınız 
13 Tem 20 üye tarafından: seldaciraci
tarif verir misiniz  
13 Tem 20 üye tarafından: 💜şeyma öğretmen💜
3 y.k badem unu (50 gr) 1 y.k nohut unu (25 gr) 1 y.k susam unu (25 gr) 1 yumurta 1.yk tereyagi (27 gr) Yarim kibrit kutusu peynir (15 gr) Ceyrek kapya biber (15 gr) Biraz dereotu Karbonat Sirke Tuz Mahlep Bunların hepsini karıştırıp sekil verip pisirdim. Aslinda ben gramajlarini olctum ama tartısı olmayanlar icin ortalama oranlar boyle. 8 adet cikti. Tanesi 102 kalori oldu. 
13 Tem 20 üye tarafından: Belde.
Gerçekten güzel gözüküyor, bende ölçerim. Unları nereden aldınız, badem evde yapılır ama nohut nasıl olacak.. 
13 Tem 20 üye tarafından: 💜şeyma öğretmen💜
Nohut ununu ve susam ununu kendim yaptim. Haslanmis nohutu firinda iyice pisirip (kitir kitir olmasi lazim) smothie makinesinden ya da robottan geciriyoruz. Susamda ayni sekilde. Susamda hicbir islem yok sadece smothie makinesinden (kisisel blenderde deniyor) cekiyorsunuz. Susam normal mutfak robotunda un haline gelmiyor. 2 bicakli oldugu icin aralardan kaçıyor. 4 bicakli makineler bu is icin daha uygun. Ben hatta keten tohumu unu da yaptim. Un sikintim neredeyse hic yok. Mercimek unu yulaf unu. Allah ne verdiyse o kadar cok secenek varki  
13 Tem 20 üye tarafından: Belde.
Çok teşekkür ederim, böyle şeyler insanın serüvenini kolaylaştırıyor..  
13 Tem 20 üye tarafından: 💜şeyma öğretmen💜
Evet seyma kesinlikle katılıyorum monotonluktan uzaklastiriyor. Akşama da susam unuyka yapılmış keto lahmacun yapiyorum. Resmini atarim. Fikir olur. :))) 
13 Tem 20 üye tarafından: Belde.
Vuuu süper:) mutlaka isterim tarif :) programa girerken tohum halini tartıp mı giriyorsun  
13 Tem 20 üye tarafından: 💜şeyma öğretmen💜
Ben robottan cekip un haline getirdim kavanozlara koydum. Keten tohumu ya da susam gibi ölçüyorum. Tarifi paylasirim :)  
13 Tem 20 üye tarafından: Belde.

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


Belde. Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.