hernameishan Günlüğü, 11 Ağu 20

Ödem gidiyor denebilir. Çünkü bunun 2 gün öncesinin sonucu olması gerekliydi. Bence daha fazla ödem gidecek. Ve belim 52 cm'e düşmüş bu benim için aşşırı sinir bozucu. Kilo alsam Kim Kardashian'ın estetik değil de doğal olarak vücut bulmuş hali olucam. Neyse nasıl olsa daha fazla incelemez orda artık iç organlar kaldı yani onlar da küçülecek değil. Umarım küçülmezler.... Kalça ve bacak da 1'er cm incelmiş buna şükür.
50,8 kg Bugüne kadar kayıp: 9,2 kg.    Geriye kalan: 0 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.

664 kcal Yağ: 29,33g | Prot: 45,93g | Karb: 51,71g.   Kahvaltı:  Yumurta. Akşam Yemeği: Yeşil Biber, Domatesler, Salatalık,  Pirinç Pilavı,  Tavuk Budu. devamı için...
Haftada 0,7 kg kaybediyor

4 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Tebrikler 🥳 Genel olarak nasıl besleniyorsunuz, günlük kaç kalori alıyorsunuz ve makrolarınız nasıl? 
11 Ağu 20 üye tarafından: BettyBettt
Selamlar durumunuz ve imkanlarınız müsait ise sabahları aç karnına hafif tempo yürüyüşler yapın. Gece çok da tok yatmadıysanız karaciğer glikojen depoları sabahları boş olacaktır. Bu yüzden yaparken vücut enerjiyi yağ rezervlerinden sağlar. Yüksek tempo egzersiz yapmayın. Bu tip egzersizlerde yağdan çok glikojen kullanılır.  
11 Ağu 20 üye tarafından: Volkan Aydın
@Bettybettt aldığım kaloriyi söylemiyim canım burda topa tutuyorlar beni. Sadece m5bilisim.com kalori ihtiyacı diye aratırsan yaşa boya kiloya göre haftada 1 kg vermen için alman gereken kaloriyi söylüyor. Ben haftada 1 hızlı olduğu için 200 kalori falan fazla alıyorum. Zaten zayıf olduğum için çok düşük kalori almam gerekiyor. Belirli bir yeme tarzım yok her gün farklı yemeklerden az olarak yiyorum günde iki öğün olarak. Meyve falan yiyemiyorum kalorimi aşıyor. Uygulamanın belirlediği %50 karbonhidrat, %30 yağ %20 protein hedefini tutturuyorum genelde. Azıcık da plates yapıyorum ve kilo olarak değil de sıkılaşma olarak çok faydasını gördüm. 4 günde 1 cm incelme oldu.  
11 Ağu 20 üye tarafından: hernameishan
@Volkanaydinarici Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Gece aç olarak yatıyorum. Bize hep hızlı tempoda yürürseniz yağ yakarsınız diye öğretmişlerdi. Ameliyat geçmişim yüzünden yüksek tempo egzersizler yapamıyorum diye üzülüyordum. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu teşekkürler.  
11 Ağu 20 üye tarafından: hernameishan
Spor yapamadığınızı okudum az önce ama buna rağmen yine de 700 kalori az gibi 😕 Kalori miktarını yükseltince kilo almaktan mı korkuyorsunuz? 
11 Ağu 20 üye tarafından: BettyBettt
Kilo almaktan değil canım artırırsam kilom sabit kalıyor. Benim üst bedenim 32, alt bedenim 38. Pantolon alıyorum beli bosbol altı oturuyor. Hadi kemer tak dersin kemeri sıkınca pot pot oluyor. Bu yaşıma kadar hep bununla uğraşmak zorunda kaldım. Vücut tipimle sorunum var benim, kilomla yok ama bölgesel yağ yakımı olmadığı için mecburen kilo vermem gerek ki alt vücudum biraz daha zayıflasın. Fiziğimle dikkat çekmekten hoşlanmıyorum.  
11 Ağu 20 üye tarafından: hernameishan
Hmmm anladım... Teşekkürler yanıt için 
11 Ağu 20 üye tarafından: BettyBettt
Rica ederim 
11 Ağu 20 üye tarafından: hernameishan
Rica ederim. Yüksek tempolu aktivitelerde vücut oksijensiz solunum ile daha çok glikojen yakar. Aktivite sırasında nefes nefese kalma-ağrı-acı-zorlanma-yanma hissedersiniz. Düşük tempolu aktivitelerde vücut oksijenli solunum ile vücut daha çok yağ yakar. Bol ağaçlı bir ortamda derin nefesler alarak aç karnına yapılacak bir sabah yürüyüşü yağ takımında etkili olacaktır. Yağların hücre içi dehidrasyonunda bol miktarda su gerekli olduğundan yürüyüş öncesi ve yürüyüş sırasında bol su tüketebilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.  
11 Ağu 20 üye tarafından: Volkan Aydın
Siz anlatınca insanın yürüyüşe çıkası geliyor sağolun  
11 Ağu 20 üye tarafından: hernameishan
beliniz gerçekten 52 cm mi? benim belim 62 cm ince sanardım😂 
25 Eyl 20 üye tarafından: rabisshh
Fıtık oldum maalesef taşıyamıyor.  
25 Eyl 20 üye tarafından: hernameishan
pf üzgünüm geçmiş olsun  
25 Eyl 20 üye tarafından: rabisshh

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


hernameishan Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.