hernameishan Günlüğü, 30 Eyl 20

İnsanlar hep boylarını yanlış biliyorlar galiba. Ben 169.5 çıktım eczanede hadi 170'e yuvarlıyorum. İnternette 1.70'im 175'im pantolonun paçası uzun geldi yorumları oluyor mesela. Bu zamana kadar bana paçaları uzun gelen pantolon olmadı. Omzuma gelemeyen ablamın kaynanası 1.65'im diyor. Annem de o yüzden bana senin 1.75 olman gerek diyor 😃 Bakıyorsun 55 kilo olduğu halde fazlalıkları var boyunu soruyorsun 1.65 diyor. insanlar nasıl boy ölçüyor merak ediyorum. Ha ben uzun olmaktan nefret ediyorum o ayrı. Topuklu giyince 1.80 oluyosun... Babetle düğüne gidiyorum. Gelinliğin altına da babet giyerdim.

   Destek   

Yorumlar 
Kısa kadınlar boyunu uzun söyleme eğilimindeler. Bir de ablanın kayın validesi gençken 165'dir. Kadınlarda kemik erimesi boyu kısaltıyor. Bacak boyu da etken tabi 2-3 cm oynar.  
29 Eyl 20 üye tarafından: koraybenas
Yok annem gençken 168'miş şuan sizin dediğiniz gibi ölçülmüş 166 çıkmış. O kadın annemden bayağı kısa. Bir de annem bizim göbeğimiz olmasa iyiyiz demiş. Kadın da benim göbeğim yok ki su içtim ondandır belki demiş ki 115 kilo. Hayal aleminde yaşıyor o bence. Bana da benim boyum kısa değil öperken niye eğiliyorsun demişti. Eğilmeden nasıl öpecem yani. 😃  
29 Eyl 20 üye tarafından: hernameishan

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


hernameishan Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.