Aleeeyyyyy Günlüğü, 27 May 22

Hastane yemekleri neden bu kadar kötü :(

724 kcal Yağ: 36,70g | Prot: 19,21g | Karb: 79,81g.   Kahvaltı: Jucy Vişne Suyu , Poğaça. Öğle Yemeği: Peynirli Börek, Sütaş Ayran, Bezelye Yemeği. devamı için...

29 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Ay! Gerçekten hiç iç açıcı görünmüyor, ve de kötü diyorsanız zaten, amaçları belki müşteri potansiyelini artırmaktır!? Şaka bir yana bir lokanta mutfağında yere düşen göbek marulun kominin onu tekrar tabağa koyduğunu görünce önce travma sonra dışarıda salata ve sulu yemek tarzı şeylere veto koydum kendime. Evden alıyorum; ya kutuda, ya da termosta. Ekonomik, hijyenik ve damak zevkime uygun oluyor.  
27 May 22 üye tarafından: Maria (IF, Keto)
Aley herşey yolundadır umarım 🙏 
27 May 22 üye tarafından: fatihtemirel
Aleeeey Afiyet Olsun gerçi sanırım pek öyle olmayacak beğenmediğine göre 🥹🥺üzücü 🥺insan yemek yerken mutlu olmak istiyor 🥺 
27 May 22 üye tarafından: fatmakan_09
Hastanede çalıştığını hasta olmadığını söyle aciil ☺️ 
27 May 22 üye tarafından: tabiikifurkan
Ahhh bir bilsem. Ya bu ya dışarıdan hergün de olamayacağı için ....  
27 May 22 üye tarafından: ikarüs
Arkadaşlar kusura bakmayın geç dönüş yapıyorum :( Furkan malesef hastanede çalışmıyorum dedem hastalandığı için 2 gündür buradayız . Maria bu söyledigini birinden daha duymuştum iyice soğudum hastanelerden 🤦 Ve bize denk gelen çalışanlar o kadar sertti ki soru sormaya çekindim açıkçası şu konuda herkese anlayış gösteriyorum her işin zorluğu var sağlık sektörünün de zorlukları say say bitmez ama bazen hiç suçu olmayan karsimizdaki insanlara bu kadar kötü davranmamaliyiz. Özelliklere ben yaşlılara çok üzülüyorum 😥 Fatmacim tesekkur ederim hiç afiyet olmadı malesef kantinden biseyler alıp yedik onlarada yemek denirse tabi ve fiyatlar inanılmaz ucmuss.  
27 May 22 üye tarafından: Aleeeyyyyy
Fatihcim teşekkür ederim dedem için gelmiştik ama durumu pek iyi sayılmaz güzel dileklerinizi bizler için eksik etmeyin olur mu 🙏 Hayatta en önemli şey gerçekten sağlık . Hepiniz saglikla kalın ve sevdiklerinize sımsıkı sarılın yarın ne olacağımız meçhul ..  
27 May 22 üye tarafından: Aleeeyyyyy
Dualarım dedenle. İnşallah sağlığına kavuşur. Allah acil şifalar versin . 🙏 
27 May 22 üye tarafından: fatihtemirel
Aley çok geçmiş olsun dedene Allah şifalar versin inşallah  
27 May 22 üye tarafından: yol uzun
evet 
27 May 22 üye tarafından: muscle 007
🙏🙏 Allah acil şifalar versin geçmiş olsun  
27 May 22 üye tarafından: sahinidris



Aleeeyyyyy Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.