Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 bar (75 g)
porsiyon başı
Enerji
1088 kj
260 kcal
Yağ
16,00g
Doymuş Yağ
11,000g
Trans Yağ
0,000g
Tekli Doymamış Yağ
0,000g
Çoklu Doymamış Yağ
0,000g
Karbonhidratlar
28,00g
Şeker
22,00g
Fiber
1,0g
Protein
1,00g
Sodyum
55mg
Kolesterol
15mg
Potasyum
0mg
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 10 Haz 16 10:58 ÖS
%13
TGD*
(260 kal)
13% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%43)
 
Yağ (%55)
 
Protein (%2)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
260
Yağ
16g
Karb
28g
Prot
1g
1 bar (75 g) içinde 260 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %55 yağ, %43 karb, %2 prot.

Magnum ile ilişkili Dondurma:

Double Sunlover Hindistan Cevizi&Mango
Euphoria
Double Caramel Gold
Double Starchaser Karamel&Patlamış Mısır
Bites Badem
Euphoria
  Daha Fazla Magnum Dondurma Ürünleri

Daha fazla Magnum ürünleri:

Chill Yaban Mersinli Cookie

Başka türde Dondurma :

Çilekli Dondurma
Çikolatalı Dondurma
Vanilyalı Dondurma
Zengin Çikolatalı Dondurma
Hafif Vanilyalı Dondurma
Dondurma
  Daha Fazla Dondurma Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Ozmo Dino Mini Eggs
Eti Burçak Şeker İlavesiz Çok Tahıllı Bisküvi
Eti Burçak Şeker İlavesiz
Harras Mini Kornet Çilekli
Fellas Antep Fıstıklı ve Kakolu Meyve Barı
Eti Şeker İlavesiz Çok Tahıllı Bisküvi


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.