Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Doğalsan

Tam Yulaf Unu

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1523 kj
364 kcal
Yağ
5,50g
Doymuş Yağ
1,300g
Karbonhidratlar
62,70g
Şeker
0,60g
Fiber
6,7g
Protein
12,60g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 05 Şub 21 06:09 ÖÖ
%18
TGD*
(364 kal)
18% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%72)
 
Yağ (%14)
 
Protein (%14)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
364
Yağ
5,5g
Karb
62,7g
Prot
12,6g
100 g içinde 364 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %14 yağ, %72 karb, %14 prot.

Doğalsan ile ilişkili Yulaf:

Yulaf Kepeği Gevreği Çikolatalı
Yulaf Kepeği
Yulaf Kepeği Karışımı
Alman Dağcı Ekmeği
Yulaf Kepeği Gevreği
Yulaf Kepeği Gevreği Tarçınlı
  Daha Fazla Doğalsan Yulaf Ürünleri

Daha fazla Doğalsan ürünleri:

Çıtır Karabuğday Gevreği Ballı
Panko Çıtır Kaplama
Mor Karışım Unu
Mor Gevrek
Çıtır Gevrek
  Bütün Doğalsan ürünlerini göster

Başka türde Yulaf :

Yulaf Gevreği (Tuzsuz, Su ile Pişirilmiş, Unenriched ile Pişirilmiş, Koyulaştırılmamış)
Yulaf Gevreği (Hemen Olan, Kuru, Güçlendirilmiş)
Yulaf
  Daha Fazla Yulaf Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Claimont Protein Cips
Cheetos Maxx
MAKBUL Tatlı Susamlı Cips
Züber Nohut Cipsi Chili
Vegeat's Sebzeli Mercimek Cipsi
Harras Yoğurt ve Mevsim Yeşillikli Nohut Cipsi


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.