Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
|
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 porsiyon (105 g)
Enerji
1735 kj
415 kcal
Yağ
31,68g
Doymuş Yağ
11,627g
Tekli Doymamış Yağ
14,095g
Çoklu Doymamış Yağ
2,855g
Karbonhidratlar
0g
Şeker
0g
Fiber
0g
Protein
30,39g
Sodyum
268mg
Kolesterol
126mg
Potasyum
335mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
Kalori Dağılımı:
Karbonhidrat (%0)
Yağ (%70)
Protein (%30)
|
|
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori
Fotoğraflar
|
|
Beslenme Özeti:
Kal
415
|
|
Yağ
31,68g
|
|
Karb
0g
|
|
Prot
30,39g
|
Domuz Kaburga (1 porsiyon) içinde 415 kadar kalori mevcut.
|
Kalori Dağılımı: %70 yağ, %0 karb, %30 prot. |
Genel porsiyon boyutları:
Porsiyon Boyutu |
Kaloriler |
1 oz, kemikleriyle birlikte (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
43 |
1 kübik inç, kemikli pişirilmiş (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
43 |
1 oz, kemikli, pişmiş (kemiği alındıktan sonra elde edilen ürün) |
71 |
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
99 |
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
138 |
1 büyük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
178 |
1 küçük parça (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
296 |
100 g |
395 |
1 orta boy kesilmiş (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
415 |
1 porsiyon (105 g) |
415 |
1 kase, kemiksiz, pişmiş |
529 |
1 büyük parça (3 kaburga, çeşitli boyutlarda) (pişirildikten sonraki ürün,kemik çıkarılmış) |
533 |
İlişkili Pirzola türleri:
İlişkili Domuz Eti türleri:
Bunlarada bakınız:
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|