Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

100 g

Gün Kurusu

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1041 kj
249 kcal
Yağ
0,5g
Doymuş Yağ
0,023g
Tekli Doymamış Yağ
0,071g
Çoklu Doymamış Yağ
0,07g
Karbonhidratlar
64,8g
Şeker
54,19g
Fiber
6,9g
Protein
3,35g
Sodyum
10mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
1108mg
Son Güncelleştirme: 12 May 20 03:49 ÖS
%12
TGD*
(249 kal)
12% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%93)
 
Yağ (%2)
 
Protein (%5)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
249
Yağ
0,5g
Karb
64,8g
Prot
3,35g
Gün Kurusu (100 g) içinde 249 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %2 yağ, %94 karb, %5 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 adet 20
1 porsiyon (40 g) 99
100 g 249

İlişkili Kurutulmuş Meyve türleri:

Kuru Kayısı
Kurutulmuş Elma
Kuru Meyve Karışımı
Kurutulmuş Kızılcık
Kuru Erik
  Daha Fazla Kurutulmuş Meyve Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Atıştırmalıklar türleri:

Kraker
Havaya Patlayan Patlamış Mısır
Patates Cipsi
  Daha Fazla Atıştırmalıklar Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Gün Kurusu için arama yaptınız. Bunu mu demek istediniz?:
Tadım Gün Kurusu Kayısı
Gül Böreği
Simbat Gün Kurusu
Çerezya Gün Kurusu
Peyman Bahçeden Gün Kurusu Kayısı
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Kent Pancake & Waffle Syrup
Kent Çikolatalı Topping Sos
Rioba Çikolata Aromalı Şurup


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.