Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
226 kj
54 kcal
Yağ
0,1g
Doymuş Yağ
0,009g
Tekli Doymamış Yağ
0,019g
Çoklu Doymamış Yağ
0,059g
Karbonhidratlar
13,52g
Şeker
11,87g
Fiber
0g
Protein
0g
Sodyum
2mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
14mg
Son Güncelleştirme: 07 May 20 09:27 ÖS
%3
TGD*
(54 kal)
3% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%98)
 
Yağ (%2)
 
Protein (%0)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
54
Yağ
0,1g
Karb
13,52g
Prot
0g
Kızılcık Suyu (100 g) içinde 54 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %2 yağ, %98 karb, %0 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 54
100 ml 58
1 bardak (240 ml) 137
1 porsiyon (253 g) 137

İlişkili Kızılcık Suyu türleri:

Kızılcık-Üzüm Suyu (Şişede)
Kızılcık Suyu (Şekersiz)
Kızılcık Suyu Kokteyli (Su ile Dondurulmuş Konsantre)
Kızılcık-Elma Suyu (Şişede)
  Daha Fazla Kızılcık Suyu Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Meyve Suyu türleri:

Portakal Suyu
Greyfurt Suyu
Üzüm Suyu
Elma Suyu
Pembe Greyfurt Suyu
  Daha Fazla Meyve Suyu Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Kızılcık Suyu Kokteyli (Şişede)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Fanta Mandalina Aromalı Gazoz
Freşa Mandalina
Akmina Tropikal Aromali Soda
Akmina Karpuz ve Çilek Aromalı Soda
Quru Kurutulmuş Mandalina
Uludağ Frutti Extra Mandalinalı


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.