Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Mozzarella Peyniri (Yarım Yağlı Süt)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1063 kj
254 kcal
Yağ
15,92g
Doymuş Yağ
10,114g
Tekli Doymamış Yağ
4,51g
Çoklu Doymamış Yağ
0,472g
Karbonhidratlar
2,77g
Şeker
1,13g
Fiber
0g
Protein
24,26g
Sodyum
619mg
Kolesterol
64mg
Potasyum
84mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%13
TGD*
(254 kal)
13% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%4)
 
Yağ (%57)
 
Protein (%39)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
254
Yağ
15,92g
Karb
2,77g
Prot
24,26g
Mozzarella Peyniri (Yarım Yağlı Süt) (100 g) içinde 254 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %57 yağ, %4 karb, %39 prot.

İlişkili Mozzarella Peyniri türleri:

Tam Yağlı Süt Mozzarella Peyniri
Yarı Yağlı Mozzarella Peyniri
Mozzarella Peyniri
  Daha Fazla Mozzarella Peyniri Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Peynir türleri:

Çedar Peyniri
Amerikan Peyniri
Provolone Peyniri
İsviçre Peyniri
  Daha Fazla Peynir Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Rıcotta Peyniri (Yarım Yağlı Süt)
%2 Yağlı Süt
Mozzarella Peyniri (Tam Yağlı Süt)
%1 Yağlı Süt
Düşük Yağlı Amerikan Peyniri
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Starbucks Peynirli Kruvasan
Nimet Bademli Kavala Kurabiyesi
Dr. Oetker Wolke Limonlu
Bolca Milföy Hamuru
Superfresh Tereyağlı Milföy Hamuru
Metro Chef Mini Kruvasan


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.