Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

1 1/2 fincan

Süt (Yağsız)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 1/2 fincan
porsiyon başı
Enerji
538 kj
129 kcal
Yağ
0,66g
Doymuş Yağ
0,43g
Tekli Doymamış Yağ
0,173g
Çoklu Doymamış Yağ
0,026g
Karbonhidratlar
17,82g
Şeker
18,71g
Fiber
0g
Protein
12,53g
Sodyum
191mg
Kolesterol
7mg
Potasyum
610mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%6
TGD*
(129 kal)
6% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%56)
 
Yağ (%5)
 
Protein (%39)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Süt (Yağsız)
 

Beslenme Özeti:

Kal
129
Yağ
0,66g
Karb
17,82g
Prot
12,53g
Süt (Yağsız) (1 1/2 fincan) içinde 129 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %5 yağ, %56 karb, %39 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 35
1 bardak 86

İlişkili Yağsız Süt türleri:

Düşük Yağlı Süt
%2 Yağlı Süt
Yağı Azaltılmış Süt
%1 Yağlı Süt
  Daha Fazla Yağsız Süt Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Süt türleri:

Süt
Tam Yağlı Süt
  Daha Fazla Süt Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
İçecekler

Bunlarada bakınız:

Mis Yağsız Süt
Dost Yağsız Süt
Birşah Yağsız Süt
Migros Yağsız Süt
Starbucks Yağsız Süt Cappuccino (Venti)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Altınkılıç Kaymaklı Ayvalık Lor Peyniri
Lente Edam
Kebir Tam Yağlı Taze Dil Peyniri
Binvezir Yarım Yağlı Eritme Peyniri
İçim Zeytinli Kekikli Labne
Burger King 4'Li Çıtır Peynir


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.