Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1389 kj
332 kcal
Yağ
0,76g
Doymuş Yağ
0,135g
Tekli Doymamış Yağ
0,017g
Çoklu Doymamış Yağ
0,378g
Karbonhidratlar
72,71g
Şeker
24,3g
Fiber
9,9g
Protein
16,8g
Sodyum
26mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
1101mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%17
TGD*
(332 kal)
17% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%80)
 
Yağ (%2)
 
Protein (%18)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
332
Yağ
0,76g
Karb
72,71g
Prot
16,8g
Sarımsak Tozu (100 g) içinde 332 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %2 yağ, %80 karb, %18 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 çay kaşığı 9
1 yemek kaşığı 28
100 g 332

İlişkili Sarımsak türleri:

Kıyılmış Sarımsak
Pişmiş Sarımsak
Sarımsak
  Daha Fazla Sarımsak Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Baharat türleri:

Tuz
Karabiber
Köri Tozu
Toz Biber
  Daha Fazla Baharat Beslenme Değerleri Görüntüle

Bunlarada bakınız:

Kabartma Tozu (Düz Fosfat, Çift Etkili)
Besin Takviyesi Tozu
Kabartma Tozu (Sodyum Alüminyum Sülfat, Çift Etkili)
Kahve (Tad Veren Cappuccino Tozu , Çabuk Hazırlanan, Şeker ile Birlikte)
Kabartma Tozu
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Galle Kornişon Turşu
Metro Chef Karışık Turşu
Tat Acı Biber Turşusu
Galle Biberiye Turşusu
Kühne Cüccü Kornişon Turşusu
Kühne Lahana Turşusu


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.