Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
20 g
porsiyon başı
Enerji
487 kj
116 kcal
Yağ
9,96g
Karbonhidratlar
4,82g
Protein
3,86g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 03 May 15 09:02 ÖÖ
%6
TGD*
(116 kal)
6% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%16)
 
Yağ (%72)
 
Protein (%12)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
116
Yağ
9,96g
Karb
4,82g
Prot
3,86g
20 g içinde 116 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %72 yağ, %16 karb, %12 prot.

Simbat ile ilişkili Karışık Kuruyemiş:

Fit Karışım
Özel Karışım Kuruyemiş
Party Kabuksuz Karışık Kuruyemiş
Soslu Mısır
Beyaz Leblebi
Çiğ Kokteyl Karışım
  Daha Fazla Simbat Karışık Kuruyemiş Ürünleri

Daha fazla Simbat ürünleri:

Tuzsuz Kavrulmuş Dakota Çekirdek
Sütlü Çikolata Kaplı Bademli Hurma
Bol Tuzlu Kavrulmuş Yerli Dakota Çekirdeği
Kavrulmuş Soslu Mısır
Dut Kurusu
  Bütün Simbat ürünlerini göster

Başka türde Karışık Kuruyemiş :

Kavrulmuş Karışık Kuruyemiş
Kuru Kavrulmuş Karışık Kuruyemiş (Yer Fıstığı, Tuz İlave Edilmiş)
Kuru Kavrulmuş Karışık Kuruyemiş
Yer Fıstıklı Kavrulmuş Karışık Kuruyemiş
Karışık Kuruyemiş
  Daha Fazla Karışık Kuruyemiş Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Kent Trix
Tamek Tamek Kayısı Suyu
Juss Şeftali Meyve Suyu
Migros Şeftali Nektarı
Dooy Sihirli Ejderha
Kahve Dünyası Promeyve


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.