Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
30 g
porsiyon başı
Enerji
570 kj
136 kcal
Yağ
9,93g
Doymuş Yağ
0,300g
Karbonhidratlar
11,52g
Şeker
0,45g
Fiber
10,5g
Protein
5,43g
Bu bilgiler yanlış veya eksik mi? Düzeltmek için Buraya tıkla.
Son Güncelleştirme: 08 Eyl 23 08:14 ÖÖ
%7
TGD*
(136 kal)
7% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%29)
 
Yağ (%57)
 
Protein (%14)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
136
Yağ
9,93g
Karb
11,52g
Prot
5,43g
30 g içinde 136 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %57 yağ, %29 karb, %14 prot.

Yayla ile ilişkili Pirinç:

Osmancık Pirinç
Suşi Pirinç
Jasmine Pirinç
Garnitürlü Pilav
Kırık Pirinç
Kepekli Pirinç
  Daha Fazla Yayla Pirinç Ürünleri

Daha fazla Yayla ürünleri:

Bolonez Soslu Makarna
İthal Pilavlık Pirinç
Pesto Soslu Makarna
Salata Hazır Yeşil Miks
Mac And Cheese
  Bütün Yayla ürünlerini göster

Başka türde Pirinç :

Beyaz Pirinç (Orta-Öğütülmüş,Pişmiş)
Beyaz Pirinç (Kısa-Öğütülmüş, Pişmiş)
Beyaz Pirinç
Kahverengi Pirinç
  Daha Fazla Pirinç Beslenme Değerleri Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 g
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Eti Lifalif Müsli İnce Öğütülmüş Yulaflı Fındıklı Kakao Çekirdekli Kakaolu
Fropie Probiyotik Granola Yer Fıstıklı Ve Çikolatalı
Gluno Yulaf Ezmesi
Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaflı, Hurmalı, İncirli, Havuçlu, Tarçınlı Müsli
Kappadokia Glutensiz Yulaf Ezmesi
Wefood Yulaf Unu


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.