975 kalori tümü : Yağ 31 gr Karb 143 gr P 33 gr Diğer kekimden kalan malzemeleri (yulaf unu, kakao vs) ile birleştirerek tamamen uydurduğum doğaçlama kekim. % 100 sallamasyon. Şeker ve yağ içermiyor 9 a böldüm. Her biri 110 kal.civarı. (Borcam 20x20)
|
1333 kcal
|
Yağ: 57,12g | Prot: 62,52g | Karb: 150,93g.
Kahvaltı: Balparmak Süzme Çiçek Balı, Tadım Kavrulmuş Fındık İçi, Pekmez, Sütaş Günlük Süt, Hindistan Cevizi, Muz, Yulaf Unu, Nestle Kakao, Salatalık, Uno Denge Tam Buğdaylı ve Çiya Tohumlu, Zeytin, Kiraz Domates, Tahsildaroğlu Ezine Keçi Peyniri, Pişmiş Yumurta Sarısı, Zeytinyağı. Öğle Yemeği: Yoğurtlu Havuç Salatası, Zeytinyağı, Taze Fasulye, Pişmiş Karalahana (Taze Olandan). Akşam Yemeği: Torku Doğal Yoğurt, Havuç, Yeşil Mercimek (Pişmiş), Mevsim Salata, Izgara Köfte. Aperatifler/Diğer: Muz, Küp Şeker. devamı için...
|
|
Yorumlar
Bunun üzerine eritip dökeceksin bitter çikolatayı 😀Başarılı görünüyor içinde şeker yok demişsin meyve mi var, nasıl tadlandırdın?
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
Kakao
Yulaf unu
Muz
Hindistan cevizi
Süt
Pekmez
Bal
Fındık var. Bir dahaki sefere kakoyu biraz azaltıp balı artıracagım. Çok hafif daha tatlı olabilir
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
O zaman rafine şekersiz diyelim biz buna, neticede şeker meyveden, pekmezden ve baldan geliyor. Miktarı ne kadardır porsiyon başına ne kadar şeker düşer?
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
Bal ile birlikte 2,3-3 gr arası porsiyon başına sanıyorum. Kaba taslak hesapladım şimdi sen sorunca. Başka neyle tatlandırılabilir? Benim aklıma onlar geldi
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
afiyet olsun ay isigim bende yaptim islak kek mikrodalgada cok guzel oldu:))
24 Eki 18 üye tarafından: ELBii
|
Teşekkürler :) eline sağlık senin de. Afiyet olsun :) sen malzeme ne ekledin tatlandırmak için?
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Ayşe hiç bu tarz bir şey yapmadım ama çok eskiden burda bir arkadaş stevia ile tadlandırdığını söylemişti. İnternette ise hindistan cevizi şekeri katanlar gördüm. Bunların günlük bir dozu var mıdır, üretim şekli nasıldır bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yazarlar.
Ellerine sağlık, keyifle tüket 😊
24 Eki 18 üye tarafından: -Dream-
|
Ben geçende yaptığımı internette bir sporcudan video tarifi olarak izlemiştim. Amam kakao çok olunca acıyor. Belki hind cevizi de pişerken acıtıyor olabilir. Bir dahaki sefere onu da koymaycagım. O adam bal ekle demişti ondan ekledim ben de
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
Tskr ederim ayisigim senden ellerine saglik. Ben fit kek felan yapmadim normal bildigimiz islak kek un yag seker:D
24 Eki 18 üye tarafından: ELBii
|
canim hurma puresi kullanabilirsin. bu arada afiyet olsun 😘
24 Eki 18 üye tarafından: eylosss
|
Hurma püresi blenderdan geçirilerek mi yapılıyor? Duymuştum. Ya da kuru kayısı da olur mu acaba
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
evet sicak sufa 10 dakika bekletip cekiyorsun. ben kayisi hurma karisik da yapiyorum kullanacagim yere gore
24 Eki 18 üye tarafından: eylosss
|
Onu deneyeyim bir dahaki sefere. Gerçi eşim bunu değiştirme dedi ama :)
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
😂😂 esler oyle deyince bi daha aynisini tutturamiyoruz ama 😂
24 Eki 18 üye tarafından: eylosss
|
ben yaptım bundan.görüntüsü pişimi süper olmuştu ama tadı acıydı. bu acılıgın sebebi ne olabilir?
24 Eki 18 üye tarafından: umtfrkn
|
Eline sağlık ,tatlı un işleri manyağı biri olaraktan 1,5 ay ara verdiğim şeylerden biri🙂Yalnız pekmez ve bal fırına girip ekstra pişince ,doğal hali bozulup kanserojene dönüşüyormuş diye okumuştum burda ve başka yerlerde 🙄Bu yüzden keçiboynuzu tozu aldım ben şekeri doğal ve sağlıklı karşılayacak bir alternatif diye👍
24 Eki 18 üye tarafından: surelaa
|
- Eyloss ben hepsini yazdım o yüzden :))
- acı tdı kakaonun çokluğu veriyor temelde
- benim de içim rahat değildi aynen şekerin yanmasından. Keçiboynuzu tozu benim de sonradan aklıma geldi tezgahın üstünde görünce :) oğlana nesquik yerine vereyim diye almıştım. Bir de demir eksikliği var zatrn. Ama bir türlü içiremiyorum :) bir de fındık ezmesi var keçiboynuzlu onu yedirebiliyorum. Ay konu dağıldı :))
24 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
0a yakın ama bol yağlı veya proteinli (özetle ketojenik) çalışmaların olursa haberim olsun ayışığı 😃
30 Eki 18 üye tarafından: promyx
|
30 Eki 18 üye tarafından: ayışığım
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|