hernameishan Günlüğü, 20 Oca 20

Günlük ortalama 600 kalori ile... Bugün de 55 gelseydim diyeti bırakacaktım.
54,7 kg Bugüne kadar kayıp: 5,3 kg.    Geriye kalan: 0 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.

556 kcal Yağ: 17,26g | Prot: 19,50g | Karb: 84,97g.   Öğle Yemeği: Yumurta. Akşam Yemeği: Acı Biber, Soğanlar, Bulgur Pilavı, Kuru Fasulye. Aperatifler/Diğer: Elma, Portakal. devamı için...
Haftada 0,4 kg kaybediyor

16 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Bakıyorum da 55 kiloluk bana anoreskiya yazanlarlar 45'ten 40 kiloya düşmeye çalışan uygulamadaki bi ton gerçekten anoreksiya insana hiçbir şey yazmıyor. Bugün yedim yarın ağlayacağım, öğür öğür dur şimdi yazanlarla dolu uygulama. Hepiniz yanlış adrestesiniz bence.  
23 Oca 20 üye tarafından: hernameishan
Ben sana öylesin demedim sadece sana tavsiye verenleri terslediğin için tavsiye vermeyin artık dedim. 
23 Oca 20 üye tarafından: alpper9
bırak alper zaten az olan kaslarınıda yaksın iki gün sonra bölgesel yağ yakma için günde 200 mekiğe başlar 
23 Oca 20 üye tarafından: Râgnar
Râgnar, alpper9 oky fazla da şeyapmamak lazım sakin beyler 😉 bana öneri verirsiniz 72 olduğumda 👍🙊 
23 Oca 20 üye tarafından: hanife60100
Bölgesel yağ yakma diye bir şey yoktur ben bunu öğrendim zaten.  
24 Oca 20 üye tarafından: hernameishan
Adama karnımdan rahatsızım diyorum hiç okumadan boş boş 200 mekiğe başlar diyor. Benim zaten mekikle işim olmaz belim 54 cm. Kaslı karın da istemiyorum.  
24 Oca 20 üye tarafından: hernameishan
Aynen Hanife, öneriler için teşekkürler ama ihtiyacı olanlara yapsanız daha iyi olur. Sürekli spor yap yazıp duruyorsunuz ben de sağlık sorunum var diyorum okumadan devam ediyorsunuz. Amacım şurda 2 kilo vermek o kadar abarttınız ki...  
24 Oca 20 üye tarafından: hernameishan
hernameishan aynen canım zaten şimdi yazdıklarımı geri kaldirabilirsem silcem 
24 Oca 20 üye tarafından: hanife60100
Sen anlayışla karşıladın zaten silmene gerek yok ben diğer arkadaşlara dedim 
24 Oca 20 üye tarafından: hernameishan
üstüme vazife değil ama bu lise olayına ve insanların kilonuz için söylediklerine biraz fazla takıyorsunuz. Lisede yaşanmış bitmiş, o çağlarda herkesin arkadaşları öyle kaba şakalar yapiyor. Anoreksiya hakkında izlediğim birçok filmde bu şekilde başlıyordu o yüzden dikkatli olmanızı söylemek istedim. "bol giysem kilo almışsın, dar giysem çok vermişsin" diyorlar dediğiniz insanlar değil kendiniz için yaşamalısınız hayatınızı. Benim ideal kilom da 50 çünkü boyum pek uzun sayılmaz. O yüzden 55ten altını korumanın zor olduğunu biliyorum ama bu kadar az kalori almak uzun vadede kalıcı olmuyor. Ben de bi sevdiğim vefat ettiği için strese girip ideal kilomun üzerine çıktım hayatımda ilk kez. Düzenli spor yapıp güzel protein alıyorum ve gayet veriliyor. Spor yapamıyorum demişsiniz, çok ağır bişeyle başlarsanız sıkılıp bırakırsınız. Müzik dinleyerek biraz yürüyüş yapmak, sonra koşmak, bisiklete binmek gibi şeylerle başlayabilirsiniz hafif hafif. Ne ameliyatı oldunuz bilmiyorum ama benim de beli rahatsız arkadaşım var ve pilates ve yoga yaparken sorun yaşamıyor aksine iyi geldi diyor. Onları da deneyebilirsiniz. Basen bölgesi maalesef hareket etmeden gitmiyor. Ama profil resmine bakınca basen falan görünmüyor. O yüzden psikolojik olabilir. Sizi üzen insanları önemsememeye veya çevrenizde tutmamaya çalışın bence. Biraz önce de sadece bir tabak salatalık yediğiniz bir post gördüm. Bu şekilde sadece vücut kıtlık dönemi açmakla kalmaz, saçlarınız ve tırnaklarınızı da zayıflar hatta dişleriniz bile. Zaten ortalık da virüs dolaşıyor bağışıklık sistemini zayiflatabilir bu beslenme şekli. Tamamen sizin için diyorum çünkü her yorumda lise travması ve insanların kilonuz hakkında söylediklerini yazmanız alarm sesi olarak geldi bana.. 
02 Şub 20 üye tarafından: mervesvn
Mervesvn dediklerinizde haklısınız ama insanlar öyle söylüyor derken kilomda değişiklik olmuyor sabit kalıyor manasında söyledim. Gerçekten çevremdekileri çok takan bir insanım biri bir şey söylese hemen değiştiririm. Mesela bir ara üniversitede kahkül kestirdim ve yakın bir arkadaşım kızlar neden kahkül bırakır hiç anlamam çok çirkin bir şey demişti ve hemen lavaboya koşup tokalamıştım. Bu benim yapım ama şuan çevremdekiler zayıfsın diyor zaten, sadece ben sürekli pantolonlarda sorun yaşamaktan ve basenimi kapatmaktan bıktım. Dediğiniz gibi platesle sıkılaşmaya çalışacağım zaten 1-2 kilo vereceğim. Sabah midem yemeği almıyor ama akşama doğru gayet sağlıklı besinleri alıyorum merak etmeyin. Ailemle yaşadığım için annem de geçirdiğim riskli ameliyat sonrası üstüme titrediği için aç kalmam mümkün değil. Demir ve çinko hapı da kullanıyorum zaten çocukluktan beri tırnaklarım çok güçsüzdür. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.  
03 Şub 20 üye tarafından: hernameishan
Belki de biri birseyinizi beğenmeyince bunu hemen degistirdiginizi bildiği için yapıyordu? Aksine bi kıza birşey çok yakıştığı için kıskanarak bunu söyleyen çok kız yok mu? Siz onlar için açık hedef gibisiniz çünkü bir çirkin olmuş demesi yetiyor bozmaniz için. Psikolojisi hassas olan insanları istismar etmeyi seviyor bazıları maalesef. Bence mental durumunuz biraz daha stabil ve ozguvenli olana kadar tartıyı kaldırıp, mezura almalısınız. Siz “zaten çok zayıfım 54 cm belim diğer her yerim zayıf sadece basen" demiştiniz, öyleyse sizin bu noktada kilolari değil santimleri olcmeniz gerek. Kilo sırf yağ değil sonucta kas ağırlığınız da söz konusu. Tartı yanıltıcı ve tehlikeli olabiliyor sizin durumunuzda. Çünkü azaldığını görüp sevindiğiniz şey yağ değil maalesef. Kas ve su kaybı yüzünden eksiliyor o rakamlar sizin durumunuzda. Şu an genciz ve bi etkisini görmüyoruz tabii. Ancak özellikle kadınlarda kas kaybı ileride çok ciddi sonuçlar doğuyor. O yüzden buraya yazan herkes size bu kadar ısrar ediyor. Fazla bilgili oldukları bi konu olduğundan uyarmadan gecemiyorlar. Bu beslenme ve spor yapmama ile yağ yakıyor olmanız imkansız. Şimdiden sonra yapacak olmanız harika, ama şu ana kadar gidenler gerekli olan şeylerdi,. . Vücudunuzun o çok değerli depolarını yavaş yavas bosaltiyorsunuz. Yine sizin bileceginiz şey tabii. İyi şanslar umarım sağlıklı ve kalıcı şekilde istediğiniz ölçülere kavuşursunuz. 
03 Şub 20 üye tarafından: mervesvn

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


hernameishan Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.