Antrenman sonrası. 200 Gr Tavuk gogus 50 Gr Basmati pirinc (pismemis) 100 Gr Kıymalı biber dolma (pismis)
|
1686 kcal
|
Yağ: 78,24g | Prot: 128,12g | Karb: 110,19g.
Kahvaltı: Emin Pastırma, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi, Kıymalı Pide, Siyah Zeytin, Mis Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri , Peysan Kaymaklı Biberli Taze Peynir, Kızarmış Yumurta. Akşam Yemeği: Bizim Vatan Salatalık Turşusu, Pişmiş Kabak, Tatlı Kırmızı Biber, Kıymalı Biber Dolması, Duru Basmati Pirinç, Tavuk Eti (Pişmiş, Kavrulmuş, Kavurma). Aperatifler/Diğer: Supplementler Whey Protein, Starbucks Dopdolu Fit Cookie , Çikolatalı Kurabiyeler (Tereyağlı). devamı için...
|
|
Yorumlar
Yani pirinç pişmemiş 50 gr, dolma pişmiş 100 gr olarak tartildi. Pirinc genelde dogru makroyu hesaplamak icin pisirmeden önce tartilip eşit miktarlara bolunur. Boylece o ogunde kac gr ham pirinc ve eklendiyse kac gr yağ alindigi rahatca hesaplanir.
31 Tem 20 üye tarafından: aodeon
|
Afiyet olsun bişey sorabilir miyim bu pirinci böyle pizza dilimi gibi nasıl tabağa yerleştirdiniz acaba kalıbı falan mı var çok hoş ya
31 Tem 20 üye tarafından: livkristinee
|
Badbisch, rica ederim. Birbirimize yardim icin buradayiz.
Livkristinee, örn. 200 Gr pirinci maks. 5-10 gr hindistancevizi yagi ile pisiriyorum. Biraz soguduktan sonra pistiği kabın içinde tahta spatula ile 4'e boluyorum. Böylece 4 adet pismeden tartilmis 50'şer gram pirincim oluyor. Bir daha isitmadigim icin kalip gibi kaliyor. Her yemekte yine spatulayla alip tabaga koyuyorum.
01 Ağu 20 üye tarafından: aodeon
|
Güzel teknik 👍 uygulicam tşk ettim
01 Ağu 20 üye tarafından: livkristinee
|
|
|
|
|
Yorum Gönder
Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
|
|
|
|