aodeon Günlüğü, 31 Tem 20

Antrenman sonrası.
200 Gr Tavuk gogus
50 Gr Basmati pirinc (pismemis)
100 Gr Kıymalı biber dolma (pismis)

1686 kcal Yağ: 78,24g | Prot: 128,12g | Karb: 110,19g.   Kahvaltı: Emin Pastırma, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi,  Kıymalı Pide,  Siyah Zeytin, Mis Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri , Peysan Kaymaklı Biberli Taze Peynir,  Kızarmış Yumurta. Akşam Yemeği: Bizim Vatan Salatalık Turşusu,  Pişmiş Kabak,  Tatlı Kırmızı Biber,  Kıymalı Biber Dolması, Duru Basmati Pirinç,  Tavuk Eti (Pişmiş, Kavrulmuş, Kavurma). Aperatifler/Diğer: Supplementler Whey Protein, Starbucks Dopdolu Fit Cookie ,  Çikolatalı Kurabiyeler (Tereyağlı). devamı için...

43 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Yani pirinç pişmemiş 50 gr, dolma pişmiş 100 gr olarak tartildi. Pirinc genelde dogru makroyu hesaplamak icin pisirmeden önce tartilip eşit miktarlara bolunur. Boylece o ogunde kac gr ham pirinc ve eklendiyse kac gr yağ alindigi rahatca hesaplanir. 
31 Tem 20 üye tarafından: aodeon
Afiyet olsun bişey sorabilir miyim bu pirinci böyle pizza dilimi gibi nasıl tabağa yerleştirdiniz acaba kalıbı falan mı var çok hoş ya 
31 Tem 20 üye tarafından: livkristinee
Badbisch, rica ederim. Birbirimize yardim icin buradayiz. Livkristinee, örn. 200 Gr pirinci maks. 5-10 gr hindistancevizi yagi ile pisiriyorum. Biraz soguduktan sonra pistiği kabın içinde tahta spatula ile 4'e boluyorum. Böylece 4 adet pismeden tartilmis 50'şer gram pirincim oluyor. Bir daha isitmadigim icin kalip gibi kaliyor. Her yemekte yine spatulayla alip tabaga koyuyorum. 
01 Ağu 20 üye tarafından: aodeon
Güzel teknik 👍 uygulicam tşk ettim  
01 Ağu 20 üye tarafından: livkristinee

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


aodeon Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.