zmeysage Günlüğü, 21 Ara 19

21 Aralık Cumartesi Sabah Aç Karnına +
65,4 kg Bugüne kadar kayıp: 40,4 kg.    Geriye kalan: 0,4 kg.    Diyet Takibi: Oldukça İyi.

490 kcal Yağ: 19,55g | Prot: 18,02g | Karb: 62,36g.   Kahvaltı: Mandalina. Öğle Yemeği: Kıymalı Pide, Pide Ekmeği, Kırmızı Mercimek Çorbası. devamı için...
Haftada 2,1 kg kaybediyor

37 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
Tebrik ederim çok güzel zayıflamışsınız bana da yardımcı olabilir misiniz günlük kalori alımınızı neye göre belirlediniz 
21 Ara 19 üye tarafından: zayıflayan birisi
Günlük kalori alımımı uygulamamnın belrilediği değerden yaklaşık 400 kcall daha az olacak şekilde ayarlıyorum ve makroları %50 karbonhidrat %30 yağ ve %20 olacak şekilde belirliyorum bundan öte yaptığım bir şey yok 😊 
21 Ara 19 üye tarafından: zmeysage
Teşekkür ederim ben De deneyeyim  
21 Ara 19 üye tarafından: zayıflayan birisi
Ben şimdi baktım kalori alımım iyi aslında ama makrolar yağ ağırlıklı nedenini anlayamadım 
21 Ara 19 üye tarafından: zayıflayan birisi
Genellikle protein içeriğinin fazla olduğunu düşündüğümüz vesinlerin çoğu proteinin neredeys eiki üç katı kadar yağ içeriyor oluyor. Yediğiniz besinlerin ve aldığınız paketli gıdaların arkasındaki besin değerlerini kontrol etmenizi öneririm. Yağ oranı fazla besinleri tüketmemeniz bence daha yararlı olur 😊 
21 Ara 19 üye tarafından: zmeysage
Ever dediğiniz doğru sanırım ben protein ağırlıklı beslendiğini düşünüyordum yap oranını görünce çok şaşırdım  
21 Ara 19 üye tarafından: zayıflayan birisi
Tebrikler gerçekten makrolarınız çok doğru ketojenik, if, otofaji vb. saçmalıklarla uğraşmadan doğal ve sağlıklı kilo vermişsiniz. Helal olsun 
21 Ara 19 üye tarafından: Alper2003
ketojenik otofaji if saçmalıkları mi😀 bir sürü bilim insanı ici sızladı 🤗 tebrikler güzel güzel günden güne zayifliyorsunuz 😉 
23 Ara 19 üye tarafından: hakay_

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


zmeysage Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.