Yemek veritabanı ve kalori sayacı  

Dana Eti Suyu (Konservelenmiş)

Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
1 kase
porsiyon başı
Enerji
517 kj
123 kcal
Yağ
5,5g
Doymuş Yağ
2,686g
Tekli Doymamış Yağ
2,241g
Çoklu Doymamış Yağ
0,186g
Karbonhidratlar
11,21g
Şeker
0,49g
Fiber
0,9g
Protein
8,74g
Sodyum
1305mg
Kolesterol
7mg
Potasyum
189mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%6
TGD*
(123 kal)
6% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%35)
 
Yağ (%38)
 
Protein (%27)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
123
Yağ
5,5g
Karb
11,21g
Prot
8,74g
Dana Eti Suyu (Konservelenmiş) (1 kase) içinde 123 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %38 yağ, %35 karb, %27 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
100 g 53
1 kase 123
1 konserve 154

İlişkili Kızartma Sosu türleri:

Tavuk Sosu (Konservelenmiş)
Hindi Sosu (Konservelenmiş)
Sığır Eti veya Et Sosu
  Daha Fazla Kızartma Sosu Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Sığır Eti türleri:

Kıyma
Sığır Eti
Biftek
Rozbif
Yağsız Kıyma
Salamura Edilmiş Sığır Eti
  Daha Fazla Sığır Eti Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Soslar

Bunlarada bakınız:

Dana Eti
At Eti
Bıldırcın Eti
Kaz Eti
Geyik Eti
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Nimet Tahinli Rulo Börek
Metro Chef Kıymalı Pide
Dr. Oetker Wolke Limonlu
Nimet Bademli Kavala Kurabiyesi
Pınar Boyoz
Pınar Milföy Hamuru


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.