Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1289 kj
308 kcal
Yağ
1,37g
Doymuş Yağ
0,103g
Tekli Doymamış Yağ
0,198g
Çoklu Doymamış Yağ
0,658g
Karbonhidratlar
82,36g
Şeker
65g
Fiber
5,7g
Protein
0,07g
Sodyum
3mg
Kolesterol
0mg
Potasyum
40mg
Son Güncelleştirme: 04 Şub 08 05:07 ÖÖ
%15
TGD*
(308 kal)
15% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%96)
 
Yağ (%4)
 
Protein (%0)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

 
 

Beslenme Özeti:

Kal
308
Yağ
1,37g
Karb
82,36g
Prot
0,07g
Kurutulmuş Kızılcık (Şekerli) (100 g) içinde 308 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %4 yağ, %96 karb, %0 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1/3 kase 123
100 g 308

İlişkili Kızılcık türleri:

Kurutulmuş Kızılcık
Kızılcık
  Daha Fazla Kızılcık Beslenme Değerleri Görüntüle

İlişkili Kurutulmuş Meyve türleri:

Kuru Meyve Karışımı
Kurutulmuş Elma
Kuru Kayısı
Kuru Erik
  Daha Fazla Kurutulmuş Meyve Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Meyve

Bunlarada bakınız:

Ananas Parçaları (Şekerli, Dondurulmuş)
Şekerli Buzlu Dondurma
Kızılcık-Üzüm Suyu (Şişede)
Güneşte Kurutulmuş Domates
Kızılcık Suyu Kokteyli (Şişede)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Dr. Pan Just5
Eker Tavukgöğsü
Yayla-Türk Tavuk Göğüs Füme
Beypiliç Soslu Piliç Parmak Bonfile
Banvit Yayla Soslu Tavuk Kuşbaşı
Keskinoğlu Filetofit


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.