Yemek veritabanı ve kalori sayacı  
Besin Değerleri
Porsiyon Boyutu
100 g
porsiyon başı
Enerji
1556 kj
372 kcal
Yağ
16,4g
Doymuş Yağ
3,079g
Tekli Doymamış Yağ
4,797g
Çoklu Doymamış Yağ
7,473g
Karbonhidratlar
50,9g
Şeker
31,73g
Fiber
2,4g
Protein
6,2g
Sodyum
383mg
Kolesterol
66mg
Potasyum
111mg
Son Güncelleştirme: 21 Ağu 07 07:33 ÖÖ
%19
TGD*
(372 kal)
19% TGD
Kalori Dağılımı:
 
Karbonhidrat (%54)
 
Yağ (%39)
 
Protein (%7)
*TGD üzerine kurulmuş 2000 kalori

Fotoğraflar

Tatlı Tarçınlı Çörek Tatlı Tarçınlı Çörek Tatlı Tarçınlı Çörek
Fotoğrafları Görüntüle

Beslenme Özeti:

Kal
372
Yağ
16,4g
Karb
50,9g
Prot
6,2g
Tatlı Tarçınlı Çörek (100 g) içinde 372 kadar kalori mevcut.
Kalori Dağılımı: %39 yağ, %54 karb, %7 prot.

Genel porsiyon boyutları:

Porsiyon Boyutu Kaloriler
1 küçük 145
1 orta boy 223
1 porsiyon (60 g) 223
1 büyük 309
100 g 372

İlişkili Tatlı Çörekler türleri:

Buzlu Tatlı Tarçınlı Çörek
  Daha Fazla Tatlı Çörekler Beslenme Değerleri Görüntüle
Diğer İlgili Gıdalar
Çörekler

Bunlarada bakınız:

Sarı Tatlı Mısır
Meyveli ve/veya Fındıklı Çörek
Tatlı Çikolatalı Şekerleme
Tatlı Kavun
Et ile Doldurulmuş Tatlı Ekmek Hamuru (Buğulama)
  Daha Fazlasını Görüntüle
Yemek Arama 

     
 

Bu öğeyi yemek günlüğüm e ekle

Tarih:
Öğün:
Açıklama:
Miktar:
 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ayçiçek Yağı
Oneva Keten Tohumu Yağı
Komili Riviera Zeytinyağı
Çotanak Ceviz Yağı
Yudum Ayçiçek Yağı
Güzel Gıda Organik Hindistan Cevizi Yağı


Bazı gıdalar bazı insanlar için uygun olmayabilir ve herhangi bir kilo kaybı çabası veya diyet rejimine başlamadan önce bir hekime başvurmanız arzu edilir. Bu sitede olan bilgiler iyi niyetle hazırlanıp doğru olduğuna inanılmasına rağmen, bilgilerin tam olduğu ve doğruluğu beslenme bilgileri de içinde olmak üzere kendi sorumluluğunuz altındadır ve FatSecret herhangi bir beyan veya garantide bulunulmaz.Tüm ticari markalar, telif hakları ve diğer fikri mülkiyet biçimleri kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.
Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.