Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Butu için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.
Aşağıdaki Filtreyi Kullanarak Diğer Besin Değerlerini Görüntüle:
Popüler Tavuk Butu türleri
|
Trans(g) |
Mono(g) |
Çoklu(g) |
Doy. Yağ(g) |
Toplam Yağ(g) |
Tavuk Baget
|
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
-
|
1,60
|
0,94
|
1,15
|
4,20
|
100 g |
-
|
4,22
|
2,48
|
3,03
|
11,06
|
Tavuk Baget (Derisi Yenerek)
|
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
-
|
0,78
|
0,57
|
0,62
|
2,36
|
100 g |
-
|
1,85
|
1,36
|
1,47
|
5,61
|
Kavrulmuş, Izgara veya Fırında Tavuk Baget
|
1 orta boy (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
-
|
2,19
|
1,29
|
1,57
|
5,75
|
100 g |
-
|
4,22
|
2,48
|
3,03
|
11,06
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|