Yemek veritabanı ve kalori sayacı

Tavuk Kanadı daki Yağ

Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Kanadı için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.

Aşağıdaki Filtreyi Kullanarak Diğer Besin Değerlerini Görüntüle:

Popüler Tavuk Kanadı türleri

Trans(g) Mono(g) Çoklu(g) Doy. Yağ(g)
Toplam Yağ(g)

Tavuk Kanadı

1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - 2,12 1,15 1,51 5,40
100 g - 7,58 4,11 5,41 19,30

Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden)

1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) - 0,44 0,30 0,38 1,37
100 g - 2,59 1,77 2,24 8,06

Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)

1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) - 2,27 1,23 1,62 5,79
100 g - 7,58 4,11 5,41 19,30

Tavuk Kanadı ile ilgili gıdalar:

Izgara Tavuk Kızartılmış Tavuk Pirzola Tavuk
Tavuk Butu Tavuk Göğsü Tavuk Kıyması Tavuk Kızartma
Tavuk Uylugu

Yemek Arama 

Son Zamanlarda Yenen Yemekler:

KFC Gamer Kova
KFC Kanat

Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.