Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Kanadı için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.
Aşağıdaki Filtreyi Kullanarak Diğer Besin Değerlerini Görüntüle:
Popüler Tavuk Kanadı türleri
|
Trans(g) |
Mono(g) |
Çoklu(g) |
Doy. Yağ(g) |
Toplam Yağ(g) |
Tavuk Kanadı
|
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
-
|
2,12
|
1,15
|
1,51
|
5,40
|
100 g |
-
|
7,58
|
4,11
|
5,41
|
19,30
|
Tavuk Kanadı (Derisi Yenmeden)
|
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği ve derisi alınmış) |
-
|
0,44
|
0,30
|
0,38
|
1,37
|
100 g |
-
|
2,59
|
1,77
|
2,24
|
8,06
|
Kavrulmuş Izgara veya Fırında Pişirilmiş Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
|
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
-
|
2,27
|
1,23
|
1,62
|
5,79
|
100 g |
-
|
7,58
|
4,11
|
5,41
|
19,30
|
|
Yemek Arama
|
|
|
Son Zamanlarda Yenen Yemekler:
|