Yemek veritabanı ve kalori sayacı |
|
Çeşitli türde ve porsiyon boyutlarında Tavuk Kızartma için beslenme bilgisi aşağıda gösterilmiştir.
Aşağıdaki Filtreyi Kullanarak Diğer Besin Değerlerini Görüntüle:
Popüler Tavuk Kızartma türleri
|
Trans(g) |
Mono(g) |
Çoklu(g) |
Doy. Yağ(g) |
Toplam Yağ(g) |
Kaplamasız Kızarmış Tavuk(Derisi Yenerek)
|
100 g |
-
|
6,10
|
3,49
|
4,15
|
15,35
|
Kaplamasız Kızarmış Tabuk Göğsü (Derisi Yenerek)
|
100 g |
-
|
3,58
|
2,09
|
2,41
|
9,10
|
Kaplamasız Kızarmış Tavuk Kanadı (Derisi Yenerek)
|
1 küçük (pişirildikten sonra elde edilen ürün, kemiği alınmış) |
-
|
2,50
|
1,47
|
1,65
|
6,33
|
100 g |
-
|
8,94
|
5,24
|
5,90
|
22,62
|