alpper9 Günlüğü, 08 Eki 19

Fatsecret ailesine tavsiye olarak yazmak istedim. Arkadaşlar tembellikten mi araştırmamaktan mı bilmiyorum ama işin kolayına kaçıyorsunuz her seferinde. Siz o sporda ter dökmedikten sonra , adam akıllı ağırlığın altına girmedikten sonra , yok bilmem ne kürüymüş yok bilmem ne diyetiymiş bunlarla bir şey elde edemezsiniz. En ufak arada kendinize kaçamak aramaya çalışıyorsunuz. Ben 21 yaşında kilo sıkıntım olmamasına rağmen öğrenci halimle sırt çantamda öğle yemeği taşıyorum , kilo vermek isteyen insan poğaçayla salamla onla bunla öğün geçiriyor. Yapmayın arkadaşlar 3 ayı 10 ay yapıyorsunuz burada. Sihirli bir şey yok. Spora gidip düzgün spor yapın karşılığını alırsınız. Herkese iyi geceler 👋🏻

3323 kcal Yağ: 84,28g | Prot: 201,16g | Karb: 431,21g.   Kahvaltı: Domatesler, Haşlanmış Yumurta, Pişmiş Yumurta Beyazı, Salatalık (Soyulmuş), Eti Lifalif Yulaf Ezmesi. Öğle Yemeği: Zeytin, Salatalık (Soyulmuş), Soğanlar, Migros Kepekli Pirinç, Zeytinyağı, Kırmızı Lahana, Tavuk Göğüs Eti. Akşam Yemeği: Tavuk Göğüs Eti, Zeytin, Migros Kepekli Pirinç, Kırmızı Lahana, Ev Yapımı Yoğurt. Aperatifler/Diğer: Bal, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi, Süt, Ev Yapımı Yoğurt, Eti Lifalif Yulaf Ezmesi, Çörekotu, Süt, Muz. devamı için...

50 Destekçi    Destek   

1 - 20 / 26
Yorumlar 
malesef insanlar bilinçsiz bro haklısın. 
08 Eki 19 üye tarafından: cagan3546
aynıyız ha favori hareketin ne benim bench press  
08 Eki 19 üye tarafından: cagan3546
👍 
08 Eki 19 üye tarafından: karacamerve
Aslında sihirli sayılar var hem beslenme hem spor için 😁 Ama çok haklısınız 👏👏👏 
08 Eki 19 üye tarafından: rfctgv
her sabah ve aksam 2ser km yol yuruyorum.10 saat calisiyorum. aksamlari oglumla futbol oynuyorum gures box yapiyorum.22 kiloluk cocugu kaldiriyorum. sonra da sızıyorum. spor yapmaya ne enerji ne zaman kalıyor 
09 Eki 19 üye tarafından: zeynona
zeynona tam bu yaptığınıza spor deniyor zaten 😁 
09 Eki 19 üye tarafından: ozgurck
Hayatım spor olmuş desene Özgürck 
09 Eki 19 üye tarafından: zeynona
O kadar haklısın ki... Biri orda kaçamak tatlısını paylaşıyo. millet afiyet olsunları dolduruyo. afiyet olmaz onunla, nasıl olsun? Kaçamak fotosu görmekten temiz gıda fotosu göremez oldum ana sayfada. vallahi çok ilginç geliyo. bi şey söyleyince de kötü tepki alıyosun. Bunlar bana vicdan azabı yaptırır. sporum, emeğim boşa gidiyo gibi hissettirir. devam edip sonuca ulasabilene helal olsun. ben bugune kadar o yuzden ulaşamadım. Bütün mesele, tarzı değiştirmek. 
09 Eki 19 üye tarafından: antikaci
Doğruya teşvik edilmediği sürece insanların iştahını açıyor olması üzücü ben yemiyorum canım çekti burda görmem sanmıştım rica ediyorum sağlıklı yiyecekler paylaşın örnek olsun bende bakıp yapıyorum.  
09 Eki 19 üye tarafından: kubrabassamet
Söylemeyim söylemeyim diyordum ama madem konu açıldı artık söylemek istiyorum. Arkadaşlar siz neler yiyorsunuz öyle? 
09 Eki 19 üye tarafından: kemalyalcinkaya
Şimdiye kadar bişey değişmedi. Bundan sonra da değişmez 
09 Eki 19 üye tarafından: vicodin722
Benim gibi de düşünenler olması mutlu etti beni. Gerçekten amacına uygun davranan kişi sayısı %10u geçmiyordur burada. Aynı zamanda işin sağlık boyutu da var. İnsanlara bakıyorum sıvı yağ , margarin, içinde ne olduğu belirsiz şeyler yeme peşinde. Salam , sosis vb. şeyler dahi yenmemeli bana kalırsa çünkü içinde ne olduğunu bilmiyoruz bile. Bana çok karşı çıkan olabilir fakat herkesin kendi hayatı. 
09 Eki 19 üye tarafından: alpper9
Dakka bir gol bir, önüme kemalpaşa tatlısı düştü. Profile bakiim dedim. Hep kek, puding, aşure, ekmek falan. Keşke bunları instada paylaşsalar... 
09 Eki 19 üye tarafından: antikaci
Yazdığın her kelimeye katılıyorum.. kaçamak adı altında sağlıksız beslenen arkadaşlar "kaçamak" larını burda paylaşmasa keşke... kilo vermek sadece sporla yada beslenme ile olmuyo ikisini bir kombinlemek gerek .. evet kolay değil ama çok da zor değil..  
09 Eki 19 üye tarafından: ketojenikfigen
antikacı 👍👏👏 
09 Eki 19 üye tarafından: ketojenikfigen
kardiyocu arkadaşları da olayin icine ekleseydin keske. Normali şöyledir: %70 diyet %20 ağırlık antrenmani %10 kardiyo. Yillardir sporun içindeyim,%7 yağ oranlarını gördüm hayatım boyunca hiç haftada 2 saat kardiyo yapmadım. inanilmaz bilinçsiz arkadaşlar var uygulamada. 
09 Eki 19 üye tarafından: ggokturkk
O aklıma gelmedi iyi oldu söylediğiniz. Ben de 2 yıldır spor yapıyorum aktif şekilde , aynılarını düşünüyorum. Ağırlıktan korkup koşu bandına koşmak çok yanlış. Var olan 3-5 gram kaslardan da oluyor millet. Sonuçta zayıf olmasına rağmen kendini beğenmeyen insanlar oluyor. 
09 Eki 19 üye tarafından: alpper9
Spor yapmıyorum ama günde 10.000 adım atıyorum faydası olur mu 
09 Eki 19 üye tarafından: elifyakar40
Adaşım doğru söylemişsin ağzına sağlık bu iş sporla desteklenirse olur tek öğün, if vb. saçma uygulamalar var. Kardiyonun fazlasında kolay kilo veriliyor ama aslında ama kas kaybı değil o glikojen depoları boşalıyor malesef. Yağdan boşalan yerleri kasla doldurmak lazım ki geri gelemesin ve yemek düzeni değişmeli kesinlikle. 
09 Eki 19 üye tarafından: Alper2003
Spor yapmadan da kilo verebilirsiniz fakat yapabiliyorsanız imkanınız varsa yapmanız daha iyi olur. Bu arada profilinizde gördüm , 1000 kaloriden aşağı almak iyi değil. 
09 Eki 19 üye tarafından: alpper9

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


alpper9 Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.