abartach Günlüğü, 22 Oca 20

Sade Cips ama sadece cips değil. Lezzetli meret.


https://youtu.be/EKLWC93nvAU



🙃


.

2483 kcal Yağ: 84,47g | Prot: 69,41g | Karb: 225,93g.   Öğle Yemeği: Beyaz Ekmek, Polonez Hindi Parça Etli Salam, Tuborg Special. Akşam Yemeği: Bomonti Bira, Lay's Klasik. Aperatifler/Diğer: Tavuk Dürüm. devamı için...
1962 kcal Egzersiz: Google Fit - 24 saat. devamı için...

17 Destekçi    Destek   

Yorumlar 
😂😂 
22 Oca 20 üye tarafından: Banu✌️
Garip bir şarkı. Afiyet olsun. 
23 Oca 20 üye tarafından: rfctgv
Hesabın ele mi geçirildi ne oldu böyle. 😂 Macro tamamlamak için kalıp peynir yediğin günler vardı eskiden 😂 
23 Oca 20 üye tarafından: gmzksc
Hesapta değil sorun. Sil baştan yapmak için gün sayıyorum. Hatta saatler diyebilirim  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
A101 e mutfak tartısı gelmis bugün. Kalırsa yarına oradan başlayacağım. 😁  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
Aa bende bakayım, araştırma içerisindeyim, tefali çok beğendim pahalıydı😁 
23 Oca 20 üye tarafından: gmzksc
Benimde mutfak terazim bozulmustu. İstanbul'da çok kurcaladım ama birden bire 2 katına çıktı fiyatlar. Cimriliktenmi bilmem almadım. 5 g 10 g tartmak ve üste para vermek yerine bardak ile protein tozu ölçekleri ile ölçmeye başladım. Şimdi yeniden sisteme giriş yapmak istiyorum. Kalori 1600 4 saat içinde 2 öğün planladim. Günde 1 defa 4saatlik beslenme. Kreatin Ve yeşil çay hariç. Sabah şınav barfiks crunch. Gündüz yada akşam ağırlık antrenmanı. Tamamı yavaş yüksek ağırlık yada çok tekrar.  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
Ne yaptıysam 2300 kalori seviyesine çıkamadım. Hızlı yavaş yüksek ağırlık çok tekrar yemek sistemi değişikliği ne yaparsam yapayım kilo alma isteğim olmadı. 81 82 arasına sıkıştım. Yemek konusunda makro mikro takıntılı olduğum halde antrenmanları aksatmadan götürsem bile(neredeyse her gün) ilerleme çok yavaş. Tamam 1 sene önce ile arada çok fark var ama yinede yetersiz. 1600 kalori tek öğün planladim 3000 üst sınır. Antrenman süresini uzatıp ağırlık arttırıp tekrar sayısını azaltacagim.  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
Yaptığım tespitler. 1. Yaşlıyım. Yaşıtlarıma göre daha genç gorunsem bile yinede olduğum yastayım. Büyüme beklentim yüksek ama uygun değil. Yaz başladığında inat hırs ile fit olacağım ama aynada çok zayıf göreceğim kendimi. 2. Stres çok büyük etki. Herşey yolunda olamaz zaten demişti bilge kişi. Stres kontrolünü nasıl yapabilirim nasıl yapacağım? Deniyorum.  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
3. Uyku. Yazdıklarım aslında fix standart şeyler. Antrenman kaslara hasar verir yediğimiz yemekler ile aldığımız malzemeler gece uykuda tamir yapar. Yani spor tek başına yetersiz. İyi beslenme iyi uyku olmaz ise spor boş iş hamallık hatta.  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
Uyku takibi için bileklik taktım uygulama kullandım. Derin uyku yetersiz büyüme için. Soğuk oda perdeler karanlık ortam rahatsız edilmemek hepsini bir araya getirmeye çalışıyorum.  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
Netice. Stres uyku antrenman şiddeti-hizi beslenme. Hepsini kendime Uygun Hale getirmem lazım. Az kalori ile olmayacak arttırmaya uğraşacağım. Yüksek kalori yüksek şiddet antrenman ama dandik uyku yüksek stres ile yine aynı sonuç oluyor. Denge kurmaya uğraşmak kontrol deliliğimidir? Aynada fark görüyorum. Hesaba vurduğumda aldığım kilo vs beden ölçüleri kabul edilebilir. Ama yaptığım hırs iddialı oluşum ile orantılı değil. Yetersiz geliyor.  
23 Oca 20 üye tarafından: abartach
progreasive overload ile yavaş da olsa gelişim kesin alırsın abi ama kesinlikle alışırı düşük karb ile olmaz o iş , özellikle öncesinde kas inşa etmediysen  
23 Oca 20 üye tarafından: irfan keklikçi
Uyku için akşam gün batımından sonra yememek, gece 21 den sonra tv telefon uzak durmak illaki mecburiyet varsa sarı gözlükler ile ışığı kırmak gerekiyor ve tabi loş ışıkta oturmak lazım. O zaman saat 22.30 da küt gidiyorum ben. Haa bir de saat 16 dan sonra çay kahve içimiyorum. Sürdürülebirliği zor ama bende işe yaradı uyguladığım zamanlar :) Bir de ben de kilo almalıyım temiz temiz. Takipteyim büyüme olayında paylaşımlarınızı. 
24 Oca 20 üye tarafından: Besmevsim
Uykuya geçiş çok sorunlu değil. Gece uyanıyorum derin uyku süresi çok kısa.  
24 Oca 20 üye tarafından: abartach
Derin uyku süresi ne kadar. Bende 1.5 saat gösteriyordu, ona bende çok takıldım ilk zamanlar, sonra normal heralde dedim. 
24 Oca 20 üye tarafından: gmzksc
Derin uyku bende de problem önerileni 8 saatte 2 saat minmum ama nerede en iyi günde 1,5 saati gördüm :D 
24 Oca 20 üye tarafından: Alper2003

     
 

Yorum Gönder


Yorum göndermek için oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak için Buraya tıklayın.
 


abartach Kilo Geçmişi


Uygulamayı al
    
© 2024 FatSecret. Tüm hakları saklıdır.